Eski bakan Erdoğan'ı uyardı: YSK'yı zorlarsanız...

Eski bakan Erdoğan'ı uyardı: YSK'yı zorlarsanız...

Eski bakan ve milletvekili Rıfat Serdaroğlu, kendi internet sitesinde kaleme aladığı yazıda AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı uyardı. Serdaroğlu “Sakın ola ki, YSK Yüksek Yargıçlarını zorlama yoluna gitmeyin" dedi.

Eski Bakan ve Milletvekili Rıfat Serdaroğlu AKP’nin İstanbul’daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yaptığı itirazlara tepki gösterdi. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a uyarıda bulunan Serdaroğlu “Sakın ola ki, YSK Yüksek Yargıçlarını zorlama yoluna gitmeyin. Önünüzdeki dört seneyi, dört aya indirirsiniz” dedi.

Serdaroğlu, kendi internet sitesinde yazdığı “Her seçim bir darbedir/AKP kaybederse!” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Siyasal İslamcı, İhvancı AKP beni çok güldürüyor! Bunların ne içtiğini çok merak ediyorum. Rakı-votka-viski-şarap içmezler. Yani yaşı sevmezler! Allah günah yazmasın ama bunların kurudan hoşlandıklarını düşünür oldum.

Çünkü öyle şeyler söylüyorlar ki, ayık kafayla, akıl başta iken edilecek laflar değil! Sayın Cumhurbaşkanı, TV canlı yayınında; Şimdi 10 milyon seçmenin olduğu İstanbul’da kalkıp da 13-14 bin farkla bir seçimi kazandım havasına girmeye de hakkı yoktur. İyi de Sayın Cumhurbaşkanı; İmamoğlu’nun oy oranı %48,80!Sen İstanbul’a başkan olduğunda oy oranın %25 idi! %75’i sana karşı idi!1994’te seninle, ikinci olan Dalan arasındaki oy farkı; 11 bin 413 idi!Sen bir milyon elli bin yedi yüz altmış yedi oyla seçildin, İmamoğlu ise 4 milyon yüz yetmiş bin dokuz yüz on altı oy aldı!İmamoğlu ile Binali arasındaki fark 15 bin üç yüz dört! Senden yine fazla! Sayın Cumhurbaşkanı; İstanbul seçimleri için, “tamamına yakını organize usulsüzlüklerle dolu” dediniz!Bunu nasıl söylersiniz?Seçim güvenliği sizin hükümetinizin sorumluluğunda değil mi?İçişleri ve Adalet Bakanları sizin elemanınız değil mi?Seçim propagandası için devletimizin tüm olanakları, ayaklarınızın altına serilmedi mi? Gak dediniz uçak ve helikopter, guk dediniz otobüsler-paralar-Valiler-Kaymakamlar size çalışmadı mı?

Bakın Sayın Cumhurbaşkanı;Sizin yaptıklarınızı, zamanında sizi yetiştirenler de yapmaya kalktı. Biz engelledik ve onları demokratik rejim içinde tuttuk. Onlar milli iradeye saygılı olmayı öğrendiler ama size öğretmemişler.Siz, nasılsa Bahçeli bana mecbur, Bay Kemal ve Bayan Meral beni yıkamazlar diyorsunuz. Doğrudur, onlar seni ancak tökezlettiler.”“Bunlar iyi günleriniz. Ne yaparsanız yapın, isterseniz koltuğa yapışkan sürün, oradan ineceksiniz.Size bir hikaye anlatıp, yazıya son verelim. Çünkü daha Bursa’ya gideceğim.Orada beni vatansever demokrat gençler bekliyor!”“Adamın namı dünyayı tutmuş. Attığını vurur, diye!Kasımpaşalı bir kabadayı; “Getirin şu avcıyı, deneyelim” demiş.Avcı geldiğinde bin beş yüz metre uzaklıktaki bir geyiği göstererek “Hadi vur da görelim” demiş. Avcı nişan almış ve ateş etmiş. Paaat! Geyik koşarak kaçmış!Kabadayı; Ne oldu? Hani sen attığını vururdun, deyince Avcı; B"en onu vurdum ama o bilmiyor, elli metre sonra düşer. Gönder adamlarını alsınlar, demiş…

İstanbul’da seçim kaybetmek aynen böyledir. Dünya alem senin kaybettiğini duyar. Yaşadığını zannedersin ama ecel kapıya gelmiştir artık!Sakın ola ki, YSK Yüksek Yargıçlarını zorlama yoluna gitmeyin. Önünüzdeki dört seneyi, dört aya indirirsiniz.Demedi demeyin!”