Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'ye zor FETÖ sorusu

Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'ye zor FETÖ sorusu

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin muhalefet partilerine yönelik söylediği çirkin ifadeye tepki gösterdi. Portakal, Pakdemirli'ye FETÖ'den tutuklu yargılanan ağebeyini hatırlatarak, "Acaba ağabeyiniz kime oy verecek sayın Pakdemirli?" diye sordu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin sosyal medyaya düşen videoda Amasya’da partililere seslenirken “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” ifadesini kullandığı ve alkış aldığı görüldü.

Bakan Pakdemirli'nin muhalefet partilerine yönelik kullandığı çirkin ifade Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın da tepkisini çekti. Portakal, Twitter hesabından Bakan Pakdemirli'yi etiketleyerek, "Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Ben, sandıkta sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim." ifadelerini kullandı.

Portakal, Bakan Pakdemirli'ye FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyini de hatırlatarak şunları kaydetti:

"Suçun şahsiliğini hatırlatarak. Acaba... FETÖ'den tutuklu yargılanan ağabeyiniz kime oy verecek sayın Bakan Pakdemirli? Birinci derece yakını bu durumdayken böyle cümleler kurabilmek de cesaret ister. Yaradana havale ediyorum bu yapıda insanları."