Fatih Portakal: Yeni seçim için ısınma turları

Fatih Portakal: Yeni seçim için ısınma turları

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İstanbul seçimi için dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Portakal, "Erdoğan olası yeni bir İstanbul seçimi için ısınma turlarına başladı. Bir de Türkiye ittifakı imiş. Hiç inandırıcı bulmamıştım zaten..." ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Kızılcahamam kampının kapanış konuşmasında "Diğer ittifaka oy veren vatandaşlarımıza kızmıyoruz. Biz neden onların gönüllerine giremediğimizin muhasebesini yapmalıyız. CHP yönetimi başkadır, onlara oy veren vatandaşlarımız başkadır" demişti. 

Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Portakal, “28 gündür duymuyorduk. Bu söylemler başladığına göre Erdoğan olası yeni bir İstanbul seçimi için ısınma turlarına başladı. Bir de Türkiye ittifakı imiş. Hiç inandırıcı bulmamıştım zaten…” ifadelerini kullandı.

Portal bir sonraki mesajında ise, “Erdoğan: ‘Diğer ittifaka oy veren vatandaşlarımıza kızmıyoruz.’ Gereksiz bir cümle: Neden mi? Ne kızma hakkınız var ne de yargılama. Teşekkür mü etmeliyim size ya da lütuf da mı bulunuyorsunuz bana? Gülüp geçtim” dedi.