GENAR Başkanı Aktaş: Gül ve Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin problemler var

GENAR Başkanı Aktaş: Gül ve Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin problemler var

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aşan bir problem olduğunu ileri sürdü.

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine ilişkin olarak konuştu. Aktaş, iptal kararından sonra yaşananlar için “Gül ve Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin bir problemle karşı karşıyayız" dedi.

Star yazarı Fadime Özkan, 23 Haziran seçimine dair Aktaş ile konuştu. Aktaş 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aşan bir problem olduğunu savunarak şunları kaydetti:

"Sayın Abdullah Gül ve Sayın Ahmet Davutoğlu’nun tutumunu aşan, daha derin bir problemle karşı karşıyayız. CHP’liler tek parti dönemi, 60 ihtilali, Menderes’in idamı, Refah’ın kapatılması, Deniz Gezmiş’in idamı gibi konulardaki tutumlarını hala savunur. Mağlupların ezilmişliği ve körfez vatandaşlığı zaviyesinden meseleye bakan sadece bu iki siyasetçi olsa, öpüp başımıza koyarız. Makbul olmayı hala batıdan bekleyen, ona öykünen bir yaklaşım var ve bu ezilmişlikten medeniyet çıkmaz”.