Gümrükçü: "Bu seçim "koltuğunu korumak isteyenlerle", "hizmet için birleşenler" arasında"

Gümrükçü: "Bu seçim "koltuğunu korumak isteyenlerle", "hizmet için birleşenler" arasında"

Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, seçim  ofisleri açılışlarına devam ediyor.

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ, HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

İki gün içerisinde dokuz adet seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren,  Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü “Tablomuz  belli, birlik beraberlik. Ben artık sadece CHP’nin adayı değil, başta  İYİ Parti olmak üzere, bütün Çiğli’deki toplumsal muhalefetin de  adayıyım”. Sloganımızda şu: “Millet için geliyoruz, hizmet için  geliyoruz” dedi.

Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, seçim  ofisleri açılışlarına devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk  Mahallesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Küçük Çiğli Mahallesi, Ataşehir  Mahallesi ve Yeni Mahalle seçim ofislerinin açılışlarına, CHP Çiğli İlçe  Örgütünün yanı sıra, Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Tülin Koç, CHP  Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayları da katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir Mahallesi seçim ofisinin açılışına  İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat  Dervişoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP İzmir İl Başkan  Yardımcısı Sedrettin Coşkuner de katılım sağladı.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Ataşehir Mahallesi seçim ofisinin  açılış konuşmasında, İYİ Parti ile yapılan ittifaka değinerek şu sözlere  yer verdi:

MERT ÖZCAN: “YEREL SEÇİMLER BİZİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK”

“Bu seçimlerde İYİ Parti ile beraber birleşerek Türkiye’nin geleceğini  yazacağız. İnşallah bu yerel seçim bizi genelde de başarıya götürecek.  Ben Çiğli örgütünde bu ışığı görüyorum. İnşallah martın sonu bahar  olacak, İzmir’de bambaşka çiçekler açacak, Anakara’yı İstanbul’u İzmir’i  birçok büyükşehiri alacağız.” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın hedefinde ise iktidar  partisi vardı. Kırkpınar özelleşme adına satılan tüm fabrikalara dikkat  çekerek, Millet İttifakının iktidara gelmesiyle yapılacak ilk işin  devlet hazinelerinin ülkeye geri kazandırılacağı sözleri oldu.

HÜSMEN KIRKPINAR: “SATTIKLARINI TEK TEK GERİ ALACAĞIZ”

Her gecenin bir sabahı varsa, aydınlık, güneşli günler yakın dedik. Bu  İYİ Partililerin temennisi idi. Benzer bir temenniyi de CHP’li  kardeşlerimden duyduk. Biz inandık evet martın sonu bahar bunu tüm  vatanseverler sağlayacaktır, bundan kimsenin şüphesi ve endişesi  olmasın. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in temel değerlerine, Atatürk’ün  kurduğu bütün varlıklara tek tek sahip çıkacağız, hatta ve hatta o sattıkları, beğenmedikleri, işe yaramaz dedikleri şeker fabrikalarından kâğıt fabrikalarına kadar hepsini tek tek geri alacağız. O günler yakındır arkadaşlar. Bu toplumu ve milletimizi gere gere oy devşirdiler. Her seçim dönemi yeni yeni partner buldular, bu seçime giderken de 24 Haziran’da yine kendilerine bir partner buldular ama şuna inanın ki gere gere geldikleri yerden güle güle göndereceğiz onları inşallah. Biz Çiğli’de olduğu gibi Türkiye’nin bütün coğrafyalarında İYİ Parti CHP işbirliğini kurduk. Bunun baş mimarlarından biri de İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’dur.  Kendilerine hepimiz ve hepiniz adına teşekkür ediyorum. Biz bu birlikteliğimizi 31 Mart’tan sonra da devam ettirmek azim ve kararındayız. Yine söylüyor ve iddia ediyorum ki bu güzel günler yakınken biz bu birlikteliği vatan sevgisi ile beraber kaybettirilen demokrasiyi yeniden tesis etmek, hukuku yeniden tesis etmek ve adaleti sağlamak için geliyoruz. Martın sonu bahar, güzel günler yakın, hepinize müjdeler olsun.

Kurulan Millet İttifakının yalnızca seçim odaklı değil, Millet odaklı bir oluşum olduğuna dikkatleri çeken Dervişoğlu: “ Biz birimizi sevmeyi, kucaklamayı becerebildikten sonra bu memleket üzerinde melun hesaplar yapanların kurduğu her türlü tuzağı bozarız. Adaylarımız birbirlerimize emanettir” sözlerini dile getirdi.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: “BAŞIMIZDAKİ BELAYI DEFETMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Değerlerimiz birdi, kaygımız birdi, sevdamız birdi, ayrı ayrı yerlerde bunun mücadelesini veriyoruz. Bugün burada sevdası Türkiye, kaygısı da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk Milletinin geleceği olan bu güzel topluluğa hitap etmiş olmaktan da fevkalade bahtiyarım. CHP ve İYİ Parti’nin işbirliği sıradan bir seçim işbirliği değildir.Türkiye’de kutuplaşmaya bağlı bir hissiyat oluşturmaya gayret sarf 
ediyorlar ve şartlar ne olursa olsun her türlü hukuksuzluktan da istifade ederek, ortamdan da beslenerek siyasi rant devşirme alışkanlığı sergiliyorlar. İzmir’de belki bunu hissetmiyor yaşamıyorduk ama Anadolu’nun birçok yerinde seçmen kitleleri üzerinde oluşmuş baskıya bağlı olarak siz ne yaparsanız yapın zaten bunlar iktidarını sürdürecek türünden bir ön kabul teşekkül etmişti.İYİ Parti sadece belediye başkanlıklarını kazanmak, CHP ile birlikte belediye meclis üyeliklerinde çoğunluk elde etmek üzere bu iş birliğine yaklaşmadı. CHP’nin en alt kademesindeki yöneticilerden, genel merkez yöneticilerine, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, keza İYİ Parti’nin alt kademe yöneticilerinden genel merkeze, Genel Başkanı Meral Akşener’e kadar herkes yüksek bir sorumluluk duygusu ile hareket etmek sureti ile bugün başımızda bulunan belayı defetmek için bir araya geldik.

İzmir’de ve Türkiye’nin her yerinde birbirlerine adaylarını emanet etmiş Demokrasi geleneklerinden nasibini almış siyasi kurumlar olmanın dersini veriyoruz. Bizim yaptığımız bu.Türkiye hepimizin, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, Alevisi, Sünnisi bu coğrafyada birlikte yaşıyoruz. Bu Cumhuriyeti kuranlar bu millete Türk Milleti demişler. Atatürk’ün kurduğu partiyi, onun kurduğu Cumhuriyet kadar önemsediğiniz için bugün bu bir aradayız. Kim ne yaparsa yapsın Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in birliğine kimse el ve dil uzatamaz. Biz birimizi sevmeyi, kucaklamayı becerebildikten sonra bu memleket üzerinde melun hesaplar yapanların kurduğu her türlü tuzağı bozarız. Adaylarımız birbirlerimize emanettir.

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü yaptığı kısa konuşmada yerel seçimlerin önemine değinerek:

UTKU GÜMRÜKÇÜ: “MİLLET İÇİN GELİYORUZ, HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Utku Gümrükçü “Tablomuz belli, birlik beraberlik. "Birleşe Birleşe kazanacağız!" Derdik ya simdi tam olarak bunu yapıyoruz. Biz artık sadece CHP’nin adayı değil, başta İYİ Parti olmak üzere, bütün toplumsal muhalefetin de adayıyız”. Bu seçim "koltuğunu korumak isteyenlerle", "hizmet için birleşenler" arasındaki bir seçim. Bu seçim başlıca sloganımızda şu: “Millet için geliyoruz, hizmet için geliyoruz” dedi.

Ataşehir Mahallesi seçim ofisinin açılışından sonra, Millet İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’na Gülümseyen Çiğli rozeti taktı.