Gümrükçü'den Çiğli'de iddialı sandık hedefi ve 'birlik' mesajı

Gümrükçü'den Çiğli'de iddialı sandık hedefi ve 'birlik' mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, 31 Mart yerel seçimleri için sahaya indi.

YURT-İZMİR

Miting havasında gerçekleşen start programına Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve çok sayıda partili katıldı.

SOKAKLARDA ALNINIZ AÇIK, GURURLA YÜRÜYECEKSİNİZ!
Birbirinden önemli mesajlar veren Gümrükçü, “Bir şehre hizmet onu sevmekle başlar. Ben hem sizi hem Çiğli’yi seviyorum. 18 yaşında CHP’ye üye oldum. Tam 20’nci yılım bu partide. 20 yılın sonunda mücadeleyle sonunda sizlerin desteğiyle, genel başkanımızın emriyle CHP’yi Çiğli’de temsil etme onuru bana verildi. Hayatımın en gururlu, en onurlu günü bugün. Bu sizlerin sayesinde. Mahkemeler, cezaevleri… Birçok şey yaşadık. Ama sizlerin alnını hiçbir zaman yere eğdirmedim. Bundan sonra da bu sokaklarda alnınız açık, gururla yürüyeceksiniz. Size en büyük vaadim budur. Birazdan CHP rozetini yakamdan çıkaracağım. CHP ilkelerini hayata geçiren bir kamu görevlisi olarak sağcısı, solcusuna eşit hizmet götüren bir kamu görevlisi olarak hizmete başlayacağım” diye konuştu.

HEDEFİMİZ MİNİMUM YÜZDE 65’TİR, YÜZDE 75’E KADAR YOLU VAR!
Gümrükçü ayrıca, “1999’da Çiğli’yi aldık. Benim bu topraklarda 20 yıldır alın terim var. Gençlik kollarım burada, sizi gururlandırmaya devam edeceğim. Hasan Başkan’ımıza bu 5 yılda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. 31 Mart’a kadar başkanımızdır, başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Ben örgütle belediye kavgasını bitireceğim diye söz vermiştim. Bugün bu bitmiştir. Bu alan gösteriyor ki örgüt ve belediye Çiğli’de artık el eledir. Bugüne kadar hangi makama geldiysem sizlerin sayesindedir. 6 binlerden aldığımız oyu belediye seçimlerinde yüzde 52’lere, cumhurbaşkanlığında yüzde 60’lara taşıdık. Hedefimiz minimum Çiğli’de yüzde 65 oy almaktır. Yüzde 65 alt sınır, yüzde 75’e kadar yolu var. Göreceksiniz! Bu bir iddia değil, göreceksiniz. Biz şimdi Çiğli, halkını oralı, buralı demeden kucaklaşacağız ve sandıkları patlatacağız. Çiğli’ye bahar çoktan gelmiş. Bu alan gösteriyor ki seçimi kazanmışız. Aldığımız her oyun hakkını vereceğiz. Bize oy veren herkesin karşılığını almasını sağlayacağız. Benden bu kadar. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam. 31 Mart’a kadar durmadan çalışacağız” açıklamasında bulundu.

MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİ BURADA, GÜZEL İŞLER YAPACAK!
İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da yaptığı konuşmada, “Bize dava adamı, mücadele adamı lazım. Tabi 18 aday adayının tamamı dava adamı. Bir şeyi unutmayacağız. Artık ben yok biz varız. İri olacağız, diri olacağız bir olacağız. 16 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin bizlere ne çektirdiğini unutmadık. Biz Çiğlililer ve İzmirliler İzmir’e aşkla, sevdalıyız. Ülkemize sevdalıyız, gideceğimiz başka vatan toprağımız yok. Bayrağımızı çok seviyoruz. Cumhuriyeti çok seviyoruz, cumhuriyete aşkla bağlıyız. Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyoruz. Çiğli’nin Mustafa Kemal’in askeri burada… (Utku Gümrükçü’yü göstererek) Güzel işler yapacağını biliyorum. Utku’nun iyi bir dava adamı olduğu konusunda bütün Çiğlililer hemfikir. Uzun bir mücadeleden sonra bu makama geldi. Bizi mahcup etmeyeceksiniz. İyi bir oyla başkanlık makamına getireceksiniz, ben de ondan sonra hakkımı helal edeceğim” dedi.

18 ADAY ADAYIYLA CENTİLMENCE GÜZEL BİR SÜREÇ GEÇİRDİK
CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ise, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Hepinizden sandıklara gitmenizi ve oylarımıza sahip çıkmanızı istiyoruz. Genel başkanımızın da dediği gibi Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana’yı da alacağız. Çiğli’de 18 aday adayı vardı. Centilmence, güzel bir süreç geçirdik. Biz CHP’liler bu ülkenin ana şalteriyiz. Atatürk’ümüze gözlerimiz kapalı sahip çıkacağız. 5 yıldır görevde olan Belediye Başkanı Hasan Arslan’a da hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Seçimde sandıklara ve Utku Başkan’ımıza sahip çıkmanızı ve rekor oyla seçimi kazanmamızı istiyorum. Çiğli’yi çok heyecanlandıran projelerimiz var. Çok yakında bunları göreceksiniz” ifadelerini kullandı.