Halkı öküze benzetmişlerdi: Skandalda yeni gelişme

Halkı öküze benzetmişlerdi: Skandalda yeni gelişme

AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’in vatandaşlara "Şeyin trene baktığı gibi ne bakıyorsunuz" dediği anları kamuoyuna duyuran gazeteci Hüseyin Torun işinden ayrılmak zorunda bırakıldığını açıkladı.

AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’in vatandaşlara "Şeyin trene baktığı gibi ne bakıyorsunuz" dediği anları kamuoyuna duyuran gazeteci Hüseyin Torun işten ayrılmak zorunda bırakıldığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Siyasi iradenin baskılarına dayanamayan gazetemden istemeyerekte olsa ayrılmak zorunda bırakıldım. Yaklaşık 12 yıldır yaptığım mesleğe belki de veda edeceğim. Her ne şartlarda olursa olsun baskılar beni yıldırmadı, yıldıramazda.Son sözüm #FaşizmeKarşıOmuzOmuza ve #MartınSonuBahar"

NE OLMUŞTU?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gaziray Banliyo Hattı Projesinin test sürüşünde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AKP'li heyet yer aldı.

Trenin bir geçitten geçtiği sırada yurttaşlara el sallayan AKP'li heyetten biri “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullandı. Söz, trende gülüşmelere neden oldu.