Hastaneye asılan pankartlarla ilgili flaş gelişme!

Hastaneye asılan pankartlarla ilgili flaş gelişme!

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi boydan boya Binali Yıldırım pankartı ile kaplanmış ve CHP'li Barış Yarkadaş bunu Twitter hesabından duyurmuştu. Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada afişlerin kaldırıldığını belirtti.

Camide, okulda yasak olmasına rağmen propoganda yapması ile gündeme gelen AKP adaylarına Binali Yıldırım da eklendi. Sultangazi Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi boydan boya AKP'nin İBB başkan adayı Binali Yıldırım pankartı ile kaplandı. Afişlerin tepki çekmesi üzerine hastane yönetimi afişleri kaldırdı.

Afişlerin kaldırılmasınına ilişkin Barış Yarkadaş'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sabah saatlerinde duyurduğum REZALETE az önce son verildi. Gösterdiğimiz tepki sonucu, hastane yönetimi Yıldırım'ın afişlerini sökmek zorunda kaldı. AKP'nin kanun tanımaz tavrını her platformda teşhir edecek ve kanunsuzluğa boyun eğmeyeceğiz."

Sabah saatlerinde duyurduğum REZALETE az önce son verildi. Gösterdiğimiz tepki sonucu, hastane yönetimi Yıldırım'ın afişlerini sökmek zorunda kaldı. AKP'nin kanun tanımaz tavrını her platformda teşhir edecek ve kanunsuzluğa boyun eğmeyeceğiz. pic.twitter.com/OZdrIEbT4j

— Barış Yarkadaş (@barisyarkadas) 14 Mart 2019