Haydi Altıeylül sen kazan

Haydi Altıeylül sen kazan

CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün basının karşısına çıkarken, seçim kampanyasını da “Haydi Altıeylül sen kazan” diyerek başlattı.

CHP MYK tarafından Altıeylül İlçe Başkanlığı’na atanan Hakan Şehirli bugün yeni yönetim kurulu üyelerini İl Başkanı Serkan Sarı ve Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın‘ın da katıldığı basın toplantısıyla tanıtırken, önemli mesajlar verdi.

“Bu büyük sorumluluğu üstlenmenin heyecanı içindeyiz” diye Şehirli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Birilerinin adını anmaktan çekindiği Mustafa Kemal Atatürk’ün 2 eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup, CHP’yi başarıya ulaştırmak ve iktidara taşımak en önemli görevlerimiz olacaktır. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Milyonlarca insanın kalbinde ve beyninde yaşayan Atatürkçülük yolumuzda ışık olacaktır ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır”

YÖNETİM’DE 11 KADIN VAR
Yeni yönetimde kadınlara da ayrı bir bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Şehirli , “Kadına değer vermeyen, kadın adaylara oy vermeyeceğini söyleyen zihniyetin olduğu bir ülkedeyiz. Ancak biz yönetim olarak kadına değer vermenin en güzel örneğini oluşturduk. Tüzüğümüzde % 33 olan kotayı % 50’ye yaklaştırdık. Yönetimde 11 kadın arkadaşımızla yola çıkarak kadınların ne kadar güçlü yöneticiler olduklarını bir kez daha göstermek istiyoruz” dedi.

“ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL KALMAYACAK”
Yerel seçim sürecine de değinen CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli şunları söyledi:
“Önümüzde zorlu bir süreç var. 31 Mart yerel seçimleri için çalınmadık kapı,sıkılmadık el bırakmayacağız. İçinde yaşadığımız bu kenti daha mutlu daha huzurlu bir hale getirmek; alt yapımızla yeşil alanlarımızla bir cennet oluşturmak için sadece biz yöneticiler ile değil, bütün üyelerimizle birlikte dişimizle, tırnağımızla çalışacağız”

“ÖNCE EKMEK”
“Sosyal demokrat belediyeciliği yani insan odaklı anlayışı ilçemize getirmek, ‘önce ekmek’ diyerek en büyük sorunumuz olan işsizliğe çare bulmak, Türkiye’yi doyuran şehir olan Balıkesir’imizde kendi ürünümüz olan ve üreticimizin satamadığı et ve sütlerin değerlendirilmesine öncülük etmek temel hedeflerimiz olacaktır . Sevgili üyelerimiz, değerli dostlar; Bu seçim kampanyasındaki sloganımız, ‘Haydi Altıeylül sen kazan’ olacaktır”