'Hoşunuza gitmeyeni FETÖ'cü ilan ediyorsunuz'

'Hoşunuza gitmeyeni FETÖ'cü ilan ediyorsunuz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan MYK Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Tezcan, hükümetin FETÖ ile mücadeleyi sulandırdığını iddia etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan MYK toplantısında sert açıklamalar yaptı. Tezcan CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili olarak FETÖ ile mücadelenin sulandırıldığını iddia ederek “hoşlanmadığınız her kişiye FETÖ’cü diyorsunuz” dedi.

Bülent Tezcan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Bir kumpas tezgahıyla sustaramazlar. Cezaevinden haberin babası geldi buyrun Enis Berberoğlu açıklama yaptı. Berberoğlu hepsi iftira dedi.

Berberoğlu’nun ailesine kadar işi götürüp bir psikolojik savaş başlatmak istediler.

Otoriter bir diktatörlüğe demokrasiye kurban etmeyeceğiz. Daha önce FETÖ ile ittifak halinde kumpas yapıyorlardı. Şimdi kendileri yapıyorlar.

Dünün kumpas ortakları bugün kumpasa devam ediyor.Erdoğan, Türkiye’de operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur. Biz FETÖ’nün gemisine binmedik, siz devlet gemisini FETÖ’ye teslim ettiniz. O gemiye tayfa oldunuz.

Darbenin siyasi ayağının gizlemeye çalışıyorlar.

AKAYDIN’A FETÖ SORUŞTURMASI

Bunlar darbe ile mücadeleyi sulandırmak istiyorlar. Acaba bunlara kripto FETÖ’cüler mi tuzak kuruyor diye düşünüyorum.

Hoşlanmadığınız her kişiye FETÖ’cü diyorsunuz. Mehmet Dişli’yi Genelkurmay’da tutmak için özel daire kuran iradeye neden soruşturma yok.Akaydın soruşturmasından korkmuyoruz, buradan bir şey çıkacağı da yok.

ÖSYM SKANDALI

ÖSYM hile ve hata merkezi olarak anlaşılıyor. Bir dakika sınava geç kaldı diye 1 yılı kaybolan gözyaşı döken çocukların vebalini kim verecek?

MEMURA 3+3 ZAM TEKLİFİ

Hükümet memura zam değil, sadaka veriyor. Hangi enflasyon hedefini tutturdunuz? Geçen yüzde 5’ti yıl sonunda yüzde 10 gerçekleşti.