İBB çalışanından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na hadsiz sözler!

İBB çalışanından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na hadsiz sözler!

Sosyal medyada yayınlanan ve birçok kişiden tepki çeken bir videoda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını söyleyen şahıs Ekrem İmamoğlu'nu 'kesinlikle başkan olarak kabul etmediğini' söyledi. Aynı kişi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için de "Gudubetin tekisin" dedi.

Yurt Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını söyleyen bir şahsın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik konuşmaları büyük tepki çekti.

Sosyal medyada yayınlanan videoda İmamoğlu'nu 'kesinlikle başkan olarak kabul etmediğini' söyleyen İBB çalışanının mafyavari tavırları da dikkat çekti. İstanbul seçimlerinden "dava" diye bahseden şahıs "Biz Suriyeliler gibi hiçbir yere gidemeyiz, birliğimizin beraberliğimizin kıymetini bilelim" diyerek Suriye'de yaşanan savaşla İstanbul seçimlerini bir tuttu. 

İşte o video:

KILIÇDAROĞLU'NA ÇİRKİN SÖZLER

Aynı şahıs başka bir videosunda ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çirkin sözlerle saldırdı. İBB çalışanı Kılıçdaroğlu'na "Sen gudubetin tekisin, 'bahar gelecek' dedin dedin, baharı getirmedin. Düz tabansınız oğlum siz düz taban" dedi.