Halis Avşar gururlandırmaya devam ediyor!

Halis Avşar gururlandırmaya devam ediyor!

Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi, Milli Takım 5 Kademe Grand Master Teknik Direktörü Halis Avşar, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, 'Hayrullah Camadan' adına turnuva düzenledi.

Ardıl BATMAZ / YURT

Grand Master Hayrullah Camadan Minik-Yıldız-Gençler Bay - Bayan Muaythai İstanbul Şampiyonası'nı organize eden milli takım teknik direktörü Halis Avşar, Türkiye'de ilk kez Grand Master Hayrullah Camadan adına şampiyona düzenleyen isim olarak tarihe geçti. 26-27 Ağustos tarihle arasında, 2 gün boyunca süren turnuvaya; 400 sporcu, 45 spor kulübü ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Düzenlenen şampiyonada konuşma yapan Grand Master Hayrullah Camadan, "Türkiye'de ve İstanbul'da kimsenin yapmadığını Halis Avşar gerçekleştirdi. Herkes öldükten sonra adına bir şeyler yapılır ama Halis Avşar, ben hayattayken bu organizasyonu düzenleyerek, beni çok onore etti. Çok duygulandırdı. Halis Avşar benim için çok farklı özellikleri olan, çok yetenekli ve iyi bir insandır" dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız ise, "Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Halis Avşar, İstanbul İl Tertip Kurulu, İl Hakem Kurulu ve kıymetli İstanbul ilimizin spor kulüpleri, idareci, antrenör ve sporcuların katılımı ile yapılan, değerli hocamız Hayrullah Camadan adına organize edilen organizasyon için tebriklerimizi sunar, tüm katılımcıları kutlarız. Selam, sevgi ve saygılarımızla..." mesajını verdi.

Grand Master Hayrullah Camadan'ın ve Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız'ın sözleriyle çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu Halis Avşar, "Grand Master Hayrullah Camadan, bugüne kadar bizim hep gururumuz olmuştur. Benim çok yakından tanıdığım, çok iyi bir insandır. Bu organizasyonu düzenlemeyi kendime borç olarak bilmişimdir. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteği olan başta Federasyon Başkan Vekili Hasan Yıldız olmak üzere, tüm herkese teşekkürlemi sunuyorum. Katılım sağlayan 400 sporcu, 45 spor kulübü ve zamanını ayırarak buraya gelen tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan turnuvanın bitmesinin ardından turnuvaya katılım sağlayan sporcular, Halis Avşar ve Hayrullah Camadan için sevgi gösterilerinde bulunarak, "Biz onlara şampiyon diyoruz", "İyi ki varsınız" gibi sloganlar attı.