İmamoğlu: Açık arttırma gibi işçi alacağız dediler

İmamoğlu: Açık arttırma gibi işçi alacağız dediler

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'de konuştu. İmamoğlu, "5 yılda 200 bin insanımıza iş bulacağız dedim ardından aradan 2 gün geçti... Bu sefer açık arttırma gibi 500 bin işçi alacağız dediler. Bunu bütün İstanbul izliyor." dedi.

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından önce Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kürsüye geldi.

Akgün konuşmasında; "Büyükçekmece'nin nüfusu yazın 1 milyona çıkıyor. Büyükçekmece'de bir şey var ki vatandaşımız 6 ayını Büyükçekmece'de geçiriyor. Böyle bir şehir yarattık. Biz sevgi dağıtacağız, insan odaklı bir şehirciliği benimsemiş, bugüne kadar insanımızın tümünü kucaklamış bir zihniyetle halkımızı kucaklamış bir ekibiz. Esas olan halka, çocuğa, yaşlıya dokunmak, bütün canlılara hizmet etmektir." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları;

İstanbul heyecanlı, ben her yerde bunu görüyorum. Şunu hissettim ki biz gerçekten belediyeciliği bu şehre hatırlattık. İnsanımızın ne kadar önemli olduğunu hatırlattık. Zira zihinlerinde var olan bütün 'Mega Projeleri'ni unuttular. Açıkladığım projeleri onlardan duymaya başladım, tekrar ediyorlar.

150 bin kişiye iş bulacağız dedik, belediyelerin işi değil dediler. Haklılar, belediyeleri bilmiyorlar. 5 yılda 200 bin insanımıza iş bulacağız dedim ardından aradan 2 gün geçti... Bu sefer açık arttırma gibi 500 bin işçi alacağız dediler. Bunu bütün İstanbul izliyor.

İstanbul'un enerjisi yüksek, büyük bir değişime hazır. Genç, dinamik ve enerjik bir sürece hazırlık yapıyoruz. 31 Mart'ta inşallah bütün İstanbul halkına layık olacak belediyecilik dönemini 5 yıl boyunca tüm İstanbul'a yaşatmaya geliyoruz. Büyük sürprizlerle geliyoruz. Bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.