İmamoğlu'ndan yol arkadaşlarına teşekkür

İmamoğlu'ndan yol arkadaşlarına teşekkür

İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlarını etiketleyerek "Başta büyükşehir belediye başkanları olmak üzere toplantımıza ve İstanbul’daki çalışmalara katılan tüm belediye başkanlarımıza teşekkürler" dedi.

Yurt Haber Merkezi

İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine destek vermek için İstanbul'a gelen ve seçim çalışmalarına katılan CHP'li büyükşehir belediye başkanlarına ve partililere teşekkür etti. 

Büyükşehirlerin belediye başkanları İmamoğlu'na destek vermek için İstanbul'a gelme kararı almışlardı. Başkanlar İstanbul'da seçim çalışmalarına destek verdi, çeşitli ziyaretlerde bulundu. İmamoğlu da Twitter hesabından bu çalışmalara ilişkin fotoğraflar paylaşarak yol arkadaşlarına destek verdi.

İmamoğlu, Twitter hesabından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i, Tekirdar Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü etiketleyerek "Başta büyükşehir belediye başkanları olmak üzere toplantımıza ve İstanbul’daki çalışmalara katılan tüm belediye başkanlarımıza teşekkürler" dedi.

İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraflar şöyle: