İmamoğlu'nun annesi ilk kez konuştu

İmamoğlu'nun annesi ilk kez konuştu

Yurt Haber Merkezi

Uğur Dündar'ın sunduğu ve Sözcü TV'de ilk kez yayınlanan Halk Arenası programının konuğu İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. 

İmamoğlu'nun açıklamalarının ardından Uğur Dündar, mikrofonu annesine uzattı. Anne Hava İmamoğlu, "Oğlumun hakkını yediler. Onun bir damla terini bile onlara helal etmiyorum" dedi.

Annesinin konuşmalarının ardından Ekrem İmamoğlu'nun gözleri doldu.

BABASINDAN İTİRAF
Uğur Dündar, anne Hava İmamoğlu'nun ardından mikrofonu baba Hasan İmamoğlu'na uzattı. Baba Hasan İmamoğlu, oğluyla ilgili bir itirafta bulundu. Hasan İmamoğlu, "Onu ilk defa yüzüne karşı öveceğim" diyerek "Onu hep eleştirmişimdir. Hep kavga eder derece. Az verirsen hırsız çok verirsen arsız olur düşüncesi vardı bence. Hiç unutmam bir gün sevinçten geldi 10 tane daire sattım diye. Dedim niye 15 değil? İktisadı öğrettim diyeceğim. Kıbrıs'ta okuyordu. Araba alacağım dedi. Ne kadar dedim? Al dedi. O sevinçle annesini ziyaret gitti. Döndü. Kıbrıs'a gideceğim. Araba alacağım dedi. Dedim al, ben para vermem, çalış al. İlk defa onu övüyorum. Dedim, sakın bana yalan konuşma, Sakın partizanlık yapma, yalan konuşma. Ticarette denedim. Kendim bazı imtihanlar yaptım. Siyaseti yalan konuşmadan nasıl sürdürecek diye düşünüyorum bazen. Hak yemez" ifadelerini kullandı.

GÜNLER SONRA İLK KEZ...
Ekrem İmamoğlu ise, "Annemi günler sonra ilk kez bu gece gördüm. Annemin şahsında, dualarıyla beni ayakta tutan tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum" dedi.