İmamoğlu: Siz 1 gün sandığa sahip çıkın, ben size 5 sene hizmet edeyim

İmamoğlu: Siz 1 gün sandığa sahip çıkın, ben size 5 sene hizmet edeyim

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündüz Beyoğlu'nda başladığı seçim turunu, akşam Küçükçekmece'de noktaladı.

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündüz Beyoğlu'nda başladığı seçim turunu, akşam Küçükçekmece'de noktaladı.

İkitelli'deki bir düğün salonunu hınç hınç dolduran Tokat dernekleri üyeleri, İmamoğlu'nu ''sevgi çemberi''ne aldı.

Coşkulu kalabalığa konuşan İmamoğlu, ''Bu seçimi biz kazanacağız. Siz, 1 gün sandığa sahip çıkın, ben size 5 sene hizmet edeyim' dedi.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündüz Beyoğlu'nda gerçekleştirdiği seçim turunu, akşam saatlerinde önce Bakırköy'e, sonra da Küçükçekmece'ye taşıdı.
İmamoğlu, önce Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Artvin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 98. Yıldönümü'' etkinliklerine katıldı.

Etkinlikte İmamoğlu'na, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu eşlik etti.
İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, ''Ülkemizi çok seviyoruz. 'Sen ne biçim Karadenizlisin' diyorlar. 'Neden' diyorum. 'Çok sabırlısın' diyorlar. Sabrımın tek sebebi, ülkenin ihtiyacı. Sabrı zorlayan şeyler, birilerinin işine yarıyor. Biz, yüzümüzü güzel insanlara döndük. Sizlerin el vermesiyle, İstanbul değişimini gerçekleştireceğiz. Bu kadar söyleyeceğim. Kurtuluş gecesindeyiz. Kazım Koyuncu'yu andı. Ciğerimi yakıp gidenlerden biri oldu. Artvin'in en fazla Mustafa Kemal Atatürk sevgisi beni mutlu ediyor'' dedi.

Hınca hınç dolu salona konuştu

Bakırköy'den Küçükçekmece İkitelli Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna geçen İmamoğlu'nu burada coşkulu bir kalabalık karşıladı.
İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle zorlukla düğün salonuna ulaştı. Hınca hınç dolu salonda toplanan, toplam 40 Tokat derneği üyesi yaklaşık bin kişiye konuşan İmamoğlu, İstanbul'un yaşam kalitesi en kötü ilçelerinin, iktidar partili belediyelerce yönetildiğini belirterek,

''Güngören örneğini'' verdi: ''Tam 27 senedir Güngören'i aynı anlayış yönetiyor. Utanır insan. Yaşanacak alan bırakmamışlar. Yeşil alan yok neredeyse. Aşağıda bir kızımız, ağlayarak yanıma geldi. Meğer yeşil alan istiyormuş. Sana kurban olsun yeşil alan. En güzelini, en büyüklerini yapacağız.''

'Bu seçimin kaybedeni olmayacak'

''Biz, bu seçimi kazanacağız'' diyen İmamoğlu, vatandaşlara sandığa sahip çıkma çağrısı yaptı.
İmamoğlu, ''İlk defa Türkiye'de, İstanbul'da bir seçimin kaybedeni olmayacak. Birileri hariç. Ben, bu şehri kucaklamaya geliyorum. Ne olur sandıklara sahip çıkalım. Sandıklarda yürekli insanlarımız olursa, kazanmamız kolaylaşır. Bir gün bu görevi yapacaksınız. Siz, 1 gün sandığa sahip çıkın, ben size 5 sene hizmet edeyim. Bu şehre ve insanına ihanet etmeyecek bir belediye başkanı geliyor'' dedi.