İnce'nin sürpriz ziyareti

İnce'nin sürpriz ziyareti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimler öncesi Büyük Ankara Mitingi'ne katılan gelin ve damada verdiği sözü yerine getirdi ve aylar sonra genç çifti ziyaret etti.

İnce, ‘kahve içmeye geleceğim’ dediği çiçeği burnunda evliler Başak ve Kurtuluş’u, eşi Ülkü İnce ile ziyaret ettti. Muharrem İnce, ziyarete ilişkin de, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Kalabalığın arasında bir gelin damat; düğün günü onca telaşın arasında zaman bulup Büyük Ankara Mitingimize gelmişlerdi. Beni ne kadar mutlu ettiklerini anlatamam. O gün söz vermiştim; bugün evlatlarımın mutluluklarına şahit olmak için geldim.”

 Kalabalığın arasında bir gelin damat; düğün günü onca telaşın arasında zaman bulup Büyük Ankara Mitingimize gelmişlerdi. Beni ne kadar mutlu ettiklerini anlatamam. O gün söz vermiştim; bugün evlatlarımın mutluluklarına şahit olmak için geldim.

İnce'nin sürpriz ziyareti


ANKARA MİTİNGİNDE SÖZ VERMİŞTİ

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ankara Tandoğan Medyanı’nda vatandaşlara hitap etti. Mitinge gelen gelin ve damat ise yoğun ilgi gördü.Mitinge gelinliği ve damatlığıyla gelen Başak ve Kurtuluş çiftini gören İnce, “Gelin de burada. Gelinle damada yer verin. Mitingime bebekler geldi, hastalar geldi, engelli kardeşlerim geldi, serum takılı olanlar geldi ama gelinle damat ilk kez geldi. Beni çok mutlu ettiniz, Allah mesut etsin sizi. Gelinle damadın telefonunu alın arkadaşlar, cumhurbaşkanı olunca evlerine kahve içmeye gideceğim” dedi.