İşte Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginin tarihi

İşte Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginin tarihi

Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapacağı miting ve toplantıları organize etmek üzere, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın başkanlığında oluşturulan organizasyon komitesi taslak programları oluşturdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapacağı miting ve toplantıları organize etmek üzere, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın başkanlığında bir süre önce oluşturulan organizasyon komitesi taslak programları hazırladı.

İYİ Parti ile yapılan işbirliği çerçevesinde hazırlanan miting programında, CHP'nin bu seçimlerde büyük önem verdiği ve oy durumunun kritik olduğu illere ağırlık verildi.

Kampanyanın gidişatına göre değişebileceği belirtilen taslakta Kılıçdaroğlu'na, İstanbul başta olmak üzere Mersin, Ankara ve Bursa ağırlıklı program belirlendi.

Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez de Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'i aday yaptığı İzmir'e ilk ziyaretini 5 Mart'ta gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, kendisinin de seçim bölgesi olan İzmir'e 13 Mart'ta bir ziyaret daha yapacak.

Kılıçdaroğlu, 6 Mart'ta mevcut başkan Ali Orkun Ercengiz'in yeniden aday gösterildiği Burdur'da, 8 Mart'ta Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın aday yapıldığı Adana'da, 9 Mart'ta mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'nun tekrar aday gösterildiği Aydın'da, 10 Mart'ta ise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in aday olduğu Antalya'da seçim çalışmalarını sürdürecek.

12 Mart'ta Edirne'de, 14 Mart'ta Eskişehir'de olması planlanan Kılıçdaroğlu'nun 15 Mart Tekirdağ, 17 Mart Hatay, 21 Mart Zonguldak ve Bartın programları bulunuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mart'ta Manisa ve Balıkesir, 26 Mart'ta ise Kırklareli'ne gidecek.

İşte Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitinginin tarihi