İYİ Parti hakkında bomba iddia...

İYİ Parti hakkında bomba iddia...

MHP Kocaeli eski milletvekili, İYİ Parti GİK Üyesi Lütfü Türkkan, Türkiye'nin her yerinde İYİ Parti Teşkilatları'na bina kiralıyan mülk sahiplerinin tehdit edildiğini iddia etti

MHP Kocaeli eski milletvekili, İYİ Parti GİK Üyesi Lütfü Türkkan twitter hesabından İYİ Parti olarak Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarında yaşadıkları sorunları yazdı.

'YAPTIRIMLAR İLE TEHDİT EDİLİYORLAR'

İYİ Parti teşkilatlarına bina kiralayan mülk sahiplerinin tehdit edildiğini iddia eden Türkkan, "Türkiye’nin her yerinde parti teşkilatlarımız bina bulmakta güçlük yaşıyor. iYi PARTİ’nin kiralamak için gittiği bina sahipleri yaptırımlar ile tehdit ediliyor" diye yazdı.

'TEK ADAM', 'DİKTATÖR' DEYİNCE DE KIZACAKSINIZ'

Bütün haber kanallarının Meral Akşener'e kapatıldığını belirten Türkkan "Bütün haber kanallarını @meral_aksener’e kapatacaksınız, gittiği yerde elektrikleri keseceksiniz, sonra ülkede demokrasi oyunu oynayacaksınız. “Tek adam”, “diktatör” deyince de kızacaksınız" dedi.

"1500 DAİRESİ OLAN BELEDİYE BAŞKANI"

Türkkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Bir İlçe belediye başkanının 1.500 dairesi olduğu konuşuluyor. Bu adamın istifa ettirilmesi yeterli mi? Bizim kulağımıza gelenler, @suleymansoylu’nun kulağına gitmez mi?" diye sordu.