İYİ Parti Torbalı'dan çekiliyor mu?

İYİ Parti Torbalı'dan çekiliyor mu?

İzmir Torbalı'da İYİ Parti İlçe Başkanı istifa etti...

İzmir İYİ Parti'de, Torbalı İlçe Başkanı Baki Akyüz görevini bıraktı. Ayrıca Millet İttifakı çerçevesinde anlaşılamayan ilçelerden olan ve CHP’nin de İYİ Parti’nin de aday çıkaracağı Torbalı’da kritik bir gelişmenin yaşanabileceği iddia edildi.

Ege Medyası'nın haberine göre, Torbalı’da aday arayışında olan İYİ Parti’nin ilçeden çekilebileceği ve CHP’yi destekleyeceği öne sürüldü.

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Baki Akyüz’ün istifa ettiği belirtildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Millet İttifakı’nda yer alan İYİ Parti’de ilçe başkanlığı görevini yürüten Akyüz geçtiğimiz günlerde Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) ziyaret edeceğini açıklamış ve bu hamle kimi kesimlerden tepki toplamıştı. İstifayı doğrulayan Akyüz, gelişmenin HDP açıklamasıyla ilgisinin olmadığını aktardı.

İYİ PARTİ TORBALI’DAN ÇEKİLECEK Mİ?
Ayrıca ittifak kapsamında anlaşılamayan ilçelerden olan Torbalı’da aday gösterecek olan İYİ Parti’nin herhangi bir isim üzerinde karar vermediği öğrenildi. İlerleyen günlerde adayın netleşeceği belirtilirken diğer taraftan İYİ Parti’nin ilçeden çekileceği ve CHP adayını destekleyebileceği iddia edildi. Akyüz ilçe başkanlığını bıraktığını öne sürerek süreçle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.