İYİ Partili Türkkan'dan İmamoğlu açıklaması

İYİ Partili Türkkan'dan İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan seçim sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YURT Haber Merkezi

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Halk TV canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde canlı yayına katılan Türkkan, demokrasi vurgusu yaptı. Türkkan seçimlere gölge düşürülürse Türkiye’nin en önemli zenginliği olan demokrasiye darbe vurulacağını söyledi.

Türkkan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Bulunduğumuz coğrafyada Türkiye’nin en önemli ihraç ürünü demokrasidir. Demokrasinin yoksun olduğu bir coğrafya burası. Demokrasinin en önemli nişanesi de seçimlerdir. Eğer siz seçimlere gölge düşürecek, şaibe karıştıracak bir şey yaparsanız, Türkiye’nin en önemli zenginliğine darbe vurursunuz. Türkiye’de önümüzdeki süreçte telafisi mümkün olmayan çok büyük bir sıkıntıya yol açar. Bir belediyenin kazanılmasından veya kaybedilmesinden çok daha önemlidir bu.

İYİ Parti Meclis Grubu olarak seçimi yakinen takip ediyoruz. 15 Milletvekilimizle Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geldik. Biz bu ittifakın bir parçasıyız ve bu sürecin de takipçisiyiz. Adaletin tesis edilmesine gayret ediyoruz. Bütün sandıkları da saysalar seçim sonucu değişmeyecek.

Burada bir siyasi manevra var o da şu; karşı tarafı yıldırarak belli bir noktaya çekmek. Bir takım kargaşa ve kaosu devreye koymak.

'İMAMOĞLU'NUN TEK BİR OYU BİLE YENİLMEYECEK'

Seçimin selameti sizlerin soğukkanlılığıyla da çok alakalı. Lütfen hem İYİ Parti Meclis Grubu olarak hem CHP Meclis Grubu olarak bütün milletvekillerimizle beraber sandıkların başındayız, hiç kimsenin hakkını hiç kimseye yedirmeyiz. İmamoğlu’nun bir tek oyunun yenilmeyeceğini bilsinler."