İzmir'de Kocaoğlu yeniden aday olabilir

İzmir'de Kocaoğlu yeniden aday olabilir

Yerel seçimler için partilerin aday belirleme süreci devam ederken; Ankara ,İstanbul ve İzmir için adaylar isimler netleşmeye başladı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, şimdilerde siyasilere danışmanlık yapan eski bir meslektaşının kendisine Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair kulis bilgileri verdiğini aktardı.

Altay'lının yazısında İzmir ile ilgili olan bölüm şöyle:

'İZMİR'DE KOCAOĞLU YENİDEN ADAY OLABİLİR'

İzmir'de AK Parti pek umutlanmıyor. Ama asıl kavga CHP'de. Garanti görülen İzmir için büyük kavga var. Huzursuzluğun nedeni ise Tuncay Özkan. İzmir'deki karışıklığın Tuncay Özkan kaynaklı olduğu söyleniyor. Kocaoğlu da Tuncay Özkan'a tepki olarak aday olmayacağını söyledi. Ancak son anda Kocaoğlu yeniden aday olabilir. İzmir kırsalında çok ciddi bir oyu var ve CHP bu oydan vazgeçmek istemiyor. Aziz Bey de Tuncay Özkan'dan ötürü yeniden aday olmaya sıcak bakacak gibi bir hava var.

AK Parti'de ise "Süleyman Soylu İzmir'den aday olsun merkez sağın güçlü olduğu İzmir'de Süleyman Soylu başarılı olabilir" diyen bir kesim var ama Süleyman Bey bunu kendisine karşı bir yaklaşım olarak görüyormuş.