İzmir'de 81 MHP'li CHP'ye geçti

İzmir'de 81 MHP'li CHP'ye geçti

CHP Bayraklı İlçe Başkanı, katılımları "CHP'ye geçmeye karar verdiyse, bunun önemli sebepleri vardır" sözleriyle değerlendirdi.

İzmir Bayraklı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) uzun yıllar siyaset yapan 81 kişi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarına katıldı.

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda rozet takma töreni düzenlendi. MHP'de uzun yıllar siyaset yapan partiye üye toplamda 81 kişi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ne geçti. MHP'ye tepki gösteren çiçeği burnunda CHP'liler, MHP'nin vizyonunu bitirdiği bu nedenle saf değiştirdiklerini söyledi. Yeni partililere rozetlerini ise CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ taktı. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise MHP'den istifa ederek CHP'ye katılanlara, "Türkiye zor günlerden geçiyor. Ülkemizin CHP'ye, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Ertuğrul Bey ve arkadaşları CHP'ye geçmeye karar verdiyse, bunun önemli sebepleri vardır. Bayraklı 2009'da ilçe olduğunda 20 bin oy gerideydik, 2016'ye geldiğimizde CHP olarak büyük bir fark oluşturmuşsak bu da hizmet anlayışı, insanlara dokunuşu, bütün Bayraklı'yı bütünleştirerek, ayrışma yapmadan, eşit hizmet anlayışıyla hareket eden, kurucu Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ın projeleri sayesindedir. Kendisine örgütümüz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise şöyle konuştu:

"Bu ülkeyi sevenlerle, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, satanlar belli bir safta yer almaya başladı. Bizim Türkiye sevdasında birleşmemiz lazım. Eski sol önderlerle, ülkücü tabandaki insanların ortak noktası bu ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasına geldi" dedi.