Karabağlar'da İYİ Parti ve CHP'den birlik mesajı!

Karabağlar'da İYİ Parti ve CHP'den birlik mesajı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçe örgütü ile birlikte, seçimde birlikte ittifak yapacakları İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İyi Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ve ilçe yöneticileri tarafından kapıda karşılanan Başkan Selvitopu, Ali İhsan Yıldız daha sonra parti binasına geçerek partililerle bir araya geldi. Çok sayıda katılımın olduğu toplantıda partililer Başkan Selvitopu ve ilçe başkanlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Partililere seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu meselenin vatan meselesi olduğunu belirterek “Bizim hepimizin görevi bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ilelebet yaşatacak çalışmaları gerçekleştirmektir. Hangi görevde olursak olalım. Temel görevimizi asla unutmamalıyız” diye konuştu.

TAM BİR DEMOKRASİ DESTANI OLUR 
Ülkemizde yerel seçimler öncesi ittifak olduğunu hatırlatan Selvitopu “Yeni bir siyasal anlayışla ve bakışla ülkemizin değerlerini yaşatmaya ilerletmeye çalışıyoruz. Partimizin üst düzeyi bunları gerçekleştirdi. Ben inanıyorum ki önümüzdeki seçimlerde Karabağlar’da hep birlikte iyi bir sonuç alacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok. Hele böyle bir birlikteliği alanlarda da yaşarsak tam bir destan yazarız. Bunun adı  demokrasi destanı olur. Bu süreçte de hep birlikte olacağız. Biz 500 bin insana aynı gözle bakıyoruz. Oy versin vermesin, desteklesin,  desteklemesin bakışımız aynıdır. 5 yılda aynı anlayışla çalıştık bunu pekiştirerek el ele kol kola devam edeceğiz Bunu Karabağlar’da başaracağız” dedi.

Karabağlar'da İYİ Parti ve CHP'den birlik mesajı!

BİZİM BAŞKAN ADAYIMIZDA MUHİTTİN SELVİTOPU’DUR
İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ise CHP ile önceki seçimde sürekli istişare içerisinde olduklarını hatırlatarak,  “Bu seçimde daha fazla birlikte olacağız. Birbirimize yardımcı olacağız. İnşallah önümüzdeki dönemde de,  genel seçimlerde de bu işbirliğinin devam etmesini diliyorum. Bizler İYİ Parti seçime giriyor gibi bu seçimde çalışacağız. Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu bizim de adayımızdır. Hiçbir aksaklığa ve tembelliğe meydan vermeden aynen bizim adayımız Muhittin Selvitopu olarak çalışıp, uğraşarak bu seçimi kazanacağız” dedi.ORTAK AKILLA BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise İYİ Parti ve CHP'nin bu birlikteliği bir demokrasi şölenine çevirebildiği için partililere teşekkür ederek,  “Bizler de Karabağlar’da sizlerle beraber sandıklarda, alanlarda, Karabağlar’daki insanların yaşam kalitesini yükseltecek ortak akılla hareket ederek başaracağımıza inanıyorum. 31 Mart sonrası güzel bir bahar yaşayacağız. Bunu da 'Derman belediyeciliği'yle yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Selvitopu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız’a teşekkür ederek çiçek verdi.