Kayserililer Özhaseki'yi anlattı: Zenginlere hizmet yaptı!

Kayserililer Özhaseki'yi anlattı: Zenginlere hizmet yaptı!

Kayserililer AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi anlattı. Yurttaşlar, eski Kayseri Belediye Başkanı Özhaseki'nin başkanlık döneminde 'hizmet sağlamadığını, yurttaşları FETÖ'cü ilan ettiğini' söyledi.

Yurt Haber Merkezi

31 Mart yerel seçimler yaklaştı. Televizyon ve sosyal medya kanalları da sokak röportajlarıyla halkın nabzını tutmaya çalışıyor. Bir Youtube kanalı da, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kayseri'nin eski Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi hemşehrilerine sordu. Bulunduğu bölgeye hizmet gelmediğini belirten bir yurttaş, Özhaseki'nin başkanlık döneminde sadece zengin bölgelere hizmet sağladığını ileri sürdü. 

Yurttaşlar, Özhaseki'nin Kayseri'ye yaptıkları hizmetlerden memnun olmadıklarını açıklarken bir yurttaş da, şehirdeki trafik sorununun çözülemediğini dile getirdi. Yurttaşlardan bir diğeri ise, Özhaseki için "Madem o kadar çok hizmet yapmış, neden Kayseri'den çıkıp Ankara'ya aday oldu? Özhaseki Kayseri'ye ne yaptı?" diye konuştu. 

'TÜRKİYE'NİN HEPSİNİ FETÖ'CÜ İLAN ETTİ'

Özellikle bir yurttaşın açıklamaları çok dikkat çekti:

"Herkesi FETÖ'cü olmakla suçluyor. Özhaseki'nin geçmişine bakarak söylüyorum. Kendisinden memnun değildik. Özhaseki daha önceleri 'Ülkenin yüzde 80'inini tel örgü içine almak gerekir' demişti. O kendisini koysun halkı koymasın" 

Kayserililer, Hibo Medya tarafından yapılan sokak röportajında Özhaseki'yi böyle anlattı: