Kılıçdaroğlu, Can Yılmaz’a yanıt verdi:  “Girişimcileri engelleyen her ne varsa gözden geçirilecek”

Kılıçdaroğlu, Can Yılmaz’a yanıt verdi: “Girişimcileri engelleyen her ne varsa gözden geçirilecek”

Sosyal medya hesabı üzerinden, "vergi yükü nedeniyle, lüks ve pahalı olan her şeye gençlerimizin ulaşmasını sağlayacak mısınız?" sorusuna cevap veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Girişimcilerimizi engelleyen her ne varsa gözden geçirilecek" cevabını verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden, "vergi yükü nedeniyle, lüks ve pahalı olan her şeye gençlerimizin ulaşmasını sağlayacak mısınız?" sorusuna cevap veren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Girişimcilerimizi engelleyen her ne varsa gözden geçirilecek" cevabını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine soru soran oyuncu, senarist ve yazar Can Yılmaz'a yanıt verdi. Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Dünya gençliğinin kolayca ulaşabildiği, elektronik, internet, bilgisayar, otomobil teknolojilerindeki yeniliklere ve ucuzlamaya rağmen, ülkemizde 'vergi yükü' nedeniyle, 'lüks ve pahalı' olan her şeye gençlerimizin ulaşmasını sağlayacak mısınız?" sorusunu yöneltmişti. Kılıçdaroğlu, Yılmaz'ın bu sorusuna şu yanıtı verdi:

"Can Bey bu mesele önceliklerimizden birisi. Girişimcilerimizi ve gelecekteki girişimcilerimizi engelleyen her ne varsa gözden geçirilecek. Buna sadece vergi değil, girişimcileri sömüren iletişim platformları da dahildir. Tıkanıklıklar açılacak."

kemal-twitter2.jpg