Kılıçdaroğlu: Hayatımda ilk kez bu kadar belaltı vurulan bir seçime giriyorum!

Kılıçdaroğlu: Hayatımda ilk kez bu kadar belaltı vurulan bir seçime giriyorum!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir’de STK Temsilcileri, Üretici Birlikleri ve Muhtarlar Buluşması'nda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir’de STK Temsilcileri, Üretici Birlikleri ve Muhtarlar Buluşması'nda konuştu. "Hayatımda ilk kez bu kadar belaltı vurulan bir seçime giriyorum" diyen Kemal Kılıçdaroğlu hükümete 'Türkiye'de bir beka sorunu varsa sizin yüzünüzden var. 17 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz. O koltukları bırakın' diye seslendi.


Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

-İki isim var Büyükşehir denilnce bunlardan birisi Yılmaz Büyükerşen'dir. 1960'lı yıllardan bu yana Eskişehir'i bilirim. Büyükerşen'in kentin ne olması gerektiğini, sadece Eskişehir'e değil bütün Türkiye anlatması çok önemlidir.

-İkinci isim ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'dur. Tüm baskılara rağmen yaptığı çalışmalarla örnek oldu.

-Hayatımda bu kadar belaltı vurulan bir seçime ilk kez giriyorum. İYİ Parti ile işbirliğimiz var. Saadet Partisi ile dirsek temasımız var. Yerel seçime gidiyoruz. Yerel seçimde adaylar projelerini anlatır. Siyaset budur. Şimdi iftira üzerinden hareket ediyorlar. Tutmuyor tutmaz da zaten.

Türkiye'de bir beka sorunu varsa sizin yüzünüzden var. 17 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz. Türkiye'yi bir beka sorunu ile karşı karşıya getirdiyseniz o koltukları bırakın!

-Türkiye'nin stratejik bir dönüşüme uğraması gerek. Ne kadar CHP'li, İYİ Partili belediye olursa Türk halkı demokrasiye sahip çıktı mesajı verilecektir.

-Sandık görevlileri devlet memurlarıdır. Biz bütün sandıkların başında olacağız. Güzel Türkiye için bunu yapacağız. Gidin oylarınızı kullanın ve emin olun bu ülkeye baharı getireceğiz.