Kılıçdaroğlu: İftirayla bir kampanyayı götürmek istiyorlar

Kılıçdaroğlu: İftirayla bir kampanyayı götürmek istiyorlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Küçükçekmece'de halkla buluştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Küçükçekmece'de halkla buluştu.

Mitingde CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Kemal Çebi ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra söz alan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

Bizim bütün amacımız her evde huzurun, bereketin olması. Yaşadığınız kentte huzurun olması. En büyük arzumuz bu. 

Mutfaklarda yangın olduğunu biliyorum. Çok sayıda işsiz olduğunu biliyorum. 8 milyona yaklaştı. Birçok ülkenin nüfusundan fazla. Bunu ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. 

Tutturdular beka sorunu. Memleketin işsizlik sorunu var, enflasyon felaket, esnaf siftah yapamıyor bunları çözün. 

Belediye meclis üyesi seçeceğiz. Beka sorunuyla ne ilgisi var. Belediye başkanının beka sorunuyla ne ilgisi var. 

'EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL'U BİR DÜNYA MARKASI YAPACAK'

Ekrem İmamoğlu İstanbul'u bir dünya markası yapacak. Ekrem İmamoğlu yeşil bir İstanbul özlüyor. Kim diyor ki, yapamaz diye. Onlara şunu söylüyoruz. Gidin Beylikdüzü'ne göreceksiniz yeşilliği, kültürü, kardeşliği, huzur içinde yaşayan bir kenti. Baktılar beka sorunu tutmuyor. Tutturdular hal esnafı terörist. O da tutmadı pazarcı esnafı terörist o da tutmadı. Ondan sonra bütün suçlamaları bize. O da tutmaz, mümkün değil.

Biz bayrağımızı, vatanımızı severiz. Vatanımız ve bayrağımız için yeri geldiğinde gözümüzü kırpmadan her türlü fedakarlıkta bulunuruz. 

İşsizliği önledik deseler, önlemedi, enflasyonu bitirdik deseler bitmedi. İftirayla bir kampanyayı götürmek istiyorlar. Kin tohumları ekmek istiyorlar. Ekrem Başkan "Ben kazanırsam 16 milyon kazanacak" diyor. Bu ne demektir? Ben hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğim demektir. 16 milyonluk bir kentte huzuru, sevgiyi, dostluğu getirmek için, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir İstanbul'u kazanmak için çaba harcayacağım diyor. İstanbul, son yılların en büyük ve en iddialı belediye başkanını kazanmış olacak. 

Ekrem İmamoğlu İstanbul'u kendi özgür irdesiyle ve sizlerle yönetecek. Talimat Ankara'dan gelsin öyle yöneteyim demeyecek. İstanbullularla birlikte İstanbul'u yönetecek.