Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a 'aday' ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a 'aday' ziyareti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hastanede tedavisi süren selefi Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

 Kılıçdaroğlu'nun cuma günü kesinleşecek olan CHP'nin cumhurbaşkanı adayları konusunda da Baykal'ın görüşünü aldığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sürpriz bir şekilde önceki genel başkan Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü Gülhane Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Başbaşa gerçekleşen yarım saatlik ziyarette Kılıçdaroğlu, siyasetteki son gelişmeleri anlattı. CHP lideri, Cumhurbaşkanı adayı konusunda da Baykal’ın görüşünü aldı. Deniz Baykal’a birkaç isim açıklayan Kılıçdaroğlu nihai kararını da cuma günü açıklayacakları söyledi.

İKİNCİ ZİYARET

Kemal Kılıçdaroğlu, 10 gün önce de Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etmişti. Önceki gün Sözcü’ye yaptığı açıklamada Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, Türkiye’deki gelişmeleri
yakından izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, Baykal’ın milletvekililiği adaylığı konusunu konuşmadıklarını söylemiş ancak “Genel başkanımız ne isterse o yapılır” demişti.

Bugünkü görüşmede milletvekili adayları konusunda da Baykal’la fikir alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, başbaşa yarım saatlik görüşmeden saat 14:45’de ayrıldı.