Kılıçdaroğlu: O diktatörü oradan indireceğiz

Kılıçdaroğlu: O diktatörü oradan indireceğiz

Kılıçdaroğlu, "Biz CHP olarak kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP olarak medya özgürlüğünü sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar yargının bağımsızlığını sağlayacağız" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından Adana'nın Karataş İlçesi'ne geçti. Burada Belediye Başkanı CHP'li Boğaçhan Ünal ve partililer tarafından karşılandı. Kebap ve tatlı ikram edilen Kılıçdaroğlu, sahil kenarında otobüsün üzerinden halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Ne yaparlarsa yapılsınlar biz CHP olarak hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. Biz CHP olarak kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP olarak medya özgürlüğünü sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar yargının bağımsızlığını sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar o diktatörü oradan indireceğiz" diye konuştu.
TARLADA ÇAPA YAPTI
Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra ilçeye Yemişli Köyü'ndeki bir pamuk tarlasına giderek eline kazmayı alıp çapa yaptı. Tarım işçileriyle görüşüp onlarla tokalaşıp sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na 8 köşeli Adana şapkası hediye edildi. Şapkayı takan Kılıçdaroğlu, "Elazığ şapkası takmıştım ama ilk kez Adana şapkası takıyorum" dedi. Tarım işçileri ile köylüler, büyük ilgi gösterdikleri CHP lideri ile selfie ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu'nun şapkanın yan ısıra beyaz gömlek ile siyah yelek giymesi de dikkat çekti.