Bornova'da Vekillerden ve başkanlardan önemli mesajlar

Bornova'da Vekillerden ve başkanlardan önemli mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Özcan Purçu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla Bornova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Özgür TUĞRUL- CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, bu önemli ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu belirttikten sonra gündeme dair önemli konulara değindi. Kavalar, 2019'da yapılacak olan seçimi düşünmek zorunda olduklarını bu yüzden 2018 senesinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca ilçe olarak bu süreç devam ederken mahallelerde toplantılar düzenlediklerini ve her mahallenin programı belli olduktan sonra da alan çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Herkese çok büyük görev düştüğünü belirten Kavalar, “Genel başkanımızın dediği gibi çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İnsanları ikna ederek çok sıkı bir çalışma yapacağız. Örgüt harekete geçtiğinde kimse bizim önümüzde duramaz. Belediyeleri de kazanırız, Cumhurbaşkanlığını da kazanırız. Başarmak için çalışmaktan başka çaremiz yok, çalışmaya devam, çalışarak başaracağız” diye konuştu.

“İKTİDAR SEÇİM ORTAMI YARATABİLDİĞİ AN SEÇİME GİDECEK!”
Ziyarette konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise sözlerine Bornova'da kendisini evinde hissettiğini belirterek başladı. Balbay, “Kurultayımız bitti, şimdi önümüzde tüzük kurultayımız var. Bu da bizim kendi iç düzenimiz ile ilgili bir kurultay. Bakın medyada hiçbir partinin büyük kurultayı bu kadar konuşulmadı. Niye? Çünkü bizde demokrasi vardı, barış vardı. Benim Ankara'da gördüğüm, iktidar bir seçim ortamı yaratabildiği an seçime gidecek. Şimdi kendince böyle bir ortamı bulamıyor.' şeklinde konuştu.  Barış vurgusu yapan Balbay, “Biz ülkemizde barış istiyoruz, terörün her türlüsüne karşıyız artık önümüze bakalım” dedi.

"CUMHURİYET TARİHİNDEN BU YANA..."
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirttikten sonra meclisin yasama görevinin elinden alındığını; şuan mecliste tek kale maç oynandığını ifade etti. Purçu, “Özellikle son altı yılda vatandaş için TBMM'de hiçbirşey yapılmıyor. Yapılıyorsa da yandaşlar için yapılıyor. Cumhuriyet tarihinden bu yana ülke hiç bu kadar kutuplaşmamıştı. Resmen ülkenin genetiği ile oynanıyor. Şehidimizin olmadığı gün yok. Şehit haberlerine alışır hale geldik. Türk milletinin özellikleri bu iktidar ile birlikte yok olmaya başladı” ifadelerini kullandı. Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajları ile sonlandıran Purçu, “Bizler el ele vereceğiz. Bu ülke hepimizin. İnşallah kazanacağız” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizim gücümüz örgütümüz. Bu onurlu mücadeleyi kanımızın son damlasına kadar vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.