Koç, “1 Nisan Mezitli için milat olacak”

Koç, “1 Nisan Mezitli için milat olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, adayların açıklanmasına az bir süre kala temposunu daha da arttırdı.

Koç, yazılı yaptığı açıklamada “Mezitli’yi sokak sokak gezdik insanlarımızın taleplerini ve şikayetlerini dinledik hepsini not aldık. Umarız adaylığımız açıklanır ve bir daha o insanlara gidip bunu başaracağımızın sözünü vereceğiz. Mezitli için 1 Nisan 2019 milat olacaMezitli’yi ilmek ilmek dokuyacağız” ifadelerini kullandı.

Koç, “Mezitli’yi ilmek ilmek dokuyacağız

CHP’li Sinan Koç, çalışmaları süresince Mezitli halkının kendisine büyük bir destek verdiğini ve güvendiğini belirtti, Koç, “Yeni bir kent yaratacağız. 2019’da inanıyoruz ki Mezitli’de her şey değişmeye başlayacak. İnanıyoruz ki Mezitli için 1 Nisan 2019 milat olacak. Sizler destek olun göreve gelelim hizmetlerin sözde kalmayacağını kısa zaman içinde nasıl uygulanacağını hep birlikte görelim. Hep beraber vizyonumuzla özlenilen Mezitli’yi oluşturalım. Bu kentin olduğundan çok daha farklı olması gerektiğine inanıyoruz. Vatandaşlarımız yaşamın en güzelini hak ediyor. Bizler kentimize aşığız ve onu her şeyi ile koruyarak daha ileri taşıyacağız. 2019 Mezitli için güzel olacak.” şeklinde konuştu.