Koç, “Mezitli demokrasi ve bilimle yönetilecek”

Koç, “Mezitli demokrasi ve bilimle yönetilecek”

Koç, ‘Türkiye’de görülmemiş bir belediyecilik için geliyoruz’

Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oluşturmak istedikleri yeni yönetim modelinde dünyanın en demokratik, ekolojik ve AR-GE bakımından zengin kentsel yönetim öncülerinden olmayı hedeflediklerini aktardı.

“Mezitli neden öncü kentler konumunda yer almasın”

Emeğe, bilime, katılımcılığa ve demokrasiye önem verdiklerini ifade eden Koç, “Artık kendi hayatını gelişmiş ülkelerdeki insanların hayatıyla kıyaslayan ve ‘bunlar benim de hakkım’ diyen koca bir kuşak var. O kuşak biziz dostlar! Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak oluşturmak istediğimiz yeni yönetim modelinde dünyanın en demokratik, ekolojik ve AR-GE bakımından zengin kentsel yönetim öncülerinden olmayı hedefliyoruz. Mezitli neden artık dünya kentlerinin öncüsü konumuna ulaşamasın. Biz emeğe, bilime, katılımcılığı ve demokrasiye önem veriyoruz. Aydınlık yarınlar için yolumuza ışık olanın bu olacağını biliyoruz. Özgürlükler, demokratik ve eşit hak talepleri ve yüksek yaşam standardı zamanın ruhunun olmazsa olmazımız” dedi.

“Çocuklar sevgi kültüründe büyümeli”

Açıklamasında Dünya Çocuk Hakları Günü’nü de kutlayan Koç, “Tüm çocukların daha özgür ve eşit koşullarda yaşadığı, eğitim, sağlık, beslenme, barınma gibi temel ihtiyaçlardan adil bir şekilde yararlandığı, çocukların şiddet ortamında değil, sevgi kültüründe büyütüldüğü bir kent ve ülke için çalışacağız” diye konuştu.