Koç'tan iddialı çıkış: “Mezitli’yi rekor oyla kazanacağız”

Koç'tan iddialı çıkış: “Mezitli’yi rekor oyla kazanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan aday adayı olan ve Mersin kamuoyunda aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Sinan’a Koç, yaptığı yazılı açıklamada 31 Mart seçimlerinde Mezitli’yi rekor oyla kazanacaklarını ve bunun karşılığını sokakta gördüklerini ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin adaylarını Pazar günü açıklaması beklenirken Mezitli’deki en iddialı isim olarak gösterilen Sinan Koç, daha önce aday gösterilmesi halinde Partisi adına yüzde 60 oy alacağını ifade etmiş ve gece gündüz demeden çalışacaklarını aktarmıştı. Koç, son olarak yaptığı yazılı açıklamada hayata geçirecekleri yeni yönetim anlayışında katılımcılığı esas alacaklarını ifade etti. 

“Mezitli’nin talebi yeni bir vizyon”

CHP’li Sinan Koç, büyükşehir belediyesini kazanmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını açıklayarak şunları söyledi: “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için tüm ilçelerde oy oranında rekor kırmak gerekiyor. Biz sadece Mezitli’yi almakla kalmayacağız Büyükşehir için en büyük desteği vereceğiz. Yüzde 60 ve üzeri oy alacağıma inanıyorum. Çünkü sokaktaki karşılığımızı yıllardır görüyoruz. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun Mezitlili bizi Belediye Başkanı olarak görmek istiyor. Ve bize inanıyoruz biz de bunun farkındayız.Kentimizi gezdiğimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız inanılmaz derecede ilgi gösteriyor. Somut olarak projelerimizi ve vizyonumuzu ortaya koyduk. Ve bunu anlattık Mezitli halkı kente ne kadar hakim olduğumuzu gördü. Hep beraber başaracağız ve yeni bir kent yaratacağız.”