Kocaoğlu'ndan aday adaylarına uyarı

Kocaoğlu'ndan aday adaylarına uyarı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aday adaylarına önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kurulan ‘Zeytinpark Yaşam Korusu’nun açılışının yapıldığı törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'de İzmir'e bir aday daha: Heyecanla bu görevi yaparımCHP'de İzmir'e bir aday daha: Heyecanla bu görevi yaparım

Kocaoğlu kürsüye geldiği sırada, ‘İzmir Aziz’dir Aziz Kalacak’ sloganları atıldı. Kocaoğlu bunun karşısında, “O slogan eskidi. 2009’da icat edildi, o zaman seçime girdik. 2014’te de kullanıldı. Bana iki seçim kazandırdı. Bulana icat edene, teşekkürler” dedi

‘Kötülemeyecek’
 Başkan Kocaoğlu ayrıca, “İzmir yerel seçime gidiyor. Bakıyorum aday adayı arkadaşlarımız ilçe olmasına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmeye başladı. Proje yapmıyor, kendi ilçe belediye başkanını kötülüyor.

Bu siyasette doğru bir şey değil. Başkan aday adayı olsa da arkasında durmak zorundasınız. Başkanı kötüleyerek siyaset yapılmaz. Kendi partisinden başkanını kötüleyen adamı başkan yapmazlar.

Ortalıkta saçma sapan haberleri bırakıp otursun ne yapacağını anlatsın. İnsanların lokmasını nasıl büyüteceğini anlatsın. CHP içinde başkanla adayın kavgası kimseyi ilgilendirmiyor. Oy kaybından başka bir işe yaramaz. Arkadaşlara tavsiyem; proje anlatsınlar. Hiç ‘dedim-dedi’ye girmedim. Bırakın bu işleri, yapmayın. Kötü söz sahibini aşağıya çeker. Bunu böyle bilin” diye konuştu.

‘Gizli işim yok!’
Hakkında zaman zaman algı yönetimi yapıldığını vurgulayan Kocaoğlu şunları söyledi: “Algı yönetimi diye bir şey var. Son aylarda çok farklı şeyler yayınlanıyor. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın. Gizli kapaklı işim yok. Medeni cesaretim var. Yüzüne söylerim.”