Koray Aydın'dan bomba iddia

Koray Aydın'dan bomba iddia

MHP genel başkan adaylarından Koray Aydın, parti yönetimindeki değişimle birlikte, bazı 'gayrı memnun' AKP'li milletvekillerinin de MHP'ye geçebileceğini savundu.

Koray Aydın, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Gaziantep'te basın mensuplarıyla buluştueldi. Aydın, kongre sonrasında çıkacak sonucun Türk siyasetinin geleceğini belirleyeceğini söyledi. Ülkenin kötü durumda olduğunu savunan Aydın şöyle dedi: "Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki bir dinamik değişimle beraber Türk milletinin tamamına hitap ederek, bir siyasal hareket haline dönüşerek, Türk milletinin iktidar alternatifi bir parti haline gelmesine imkan ve fırsat vereceğini düşünüyorum."
'ALAYI GEÇERSİZ'E CEVAP
Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 19 Haziran'da yapılan tüzük kongresi için söylediği 'Alayı geçersiz' sözü için ise şunları söyledi: "19 Haziran'daki kongre, birinin aklına gelip de yapılan bir kongre değildir. Yani hukuk, süreçten geçilerek yapılan bir kongredir. Yargıtay kararı var. Dolayısıyla böyle bir sürece geçersiz demek mümkün değildir."
'AK PARTİ'DEN MHP'YE GEÇENLER OLABİLİR'
MHP'de yaşanacak değişimle birlikte bazı Ak Partili milletvekillerinin MHP'ye geçebileceğini ifade eden Koray Aydın, şöyle konuştu:
"MHP'de bir değişim olması halinde AKP'ye de etkileri olacaktır. Milletvekili bazında da olur, insan kaynaklarındaki hareketlenmede de olur. Bu bakımdan Türk siyasal yaşamı yeniden şekillenir. Bizimle temas halinde olan bazı insanlar var. Bu süreçte orada da çok gayri memnun varmış, onu da anladık. Yani orada da çok memnun olmayan insanlar var."(cumhuriyet)