Küçükkuyu'ya Şampiyon geliyor

Küçükkuyu'ya Şampiyon geliyor

Şampiyon Küçükkuyu için kolları sıvadı...

Türkiye genelinde 3 defa Serbest Dalış Türkiye Şampiyonu 1 defa Dünya Üçüncüsü olan, Küçükkuyu ‘nun gururu Emre Bozkurt Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık İlçe Başkanlığına müracaat edip, Küçükkuyu Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvurusunun ertesi günü Küçükkuyu’da Çarşı esnafını ziyaret eden, Cuma Pazarında ise Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Emre Bozkurt, CHP’den aday adayı olduğunu sohbet şeklinde ifade ederken diğer siyasi parti taraftarları bile “öz evladımıza tabi ki destek veririz” diyerek yanında olduklarını belirttiler.

Küçükkuyu'ya Şampiyon geliyor

Küçükkuyu ‘da büyük heyecan uyandıran genç adayın basına yaptığı açıklama şu şekilde: “ Doğup büyüdüğüm memleketim Küçükkuyu ‘ya borcumu ödemek, hizmet etmek üzere beldemde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Babam ve annem Küçükkuyu ‘nun yerli ve köklü ailelerindendir. Uzun zamandan beri beldemizde Deniz Eczanesi ismindeki eczanemi işletirken bir taraftan da ata yadigarı çiftçilik mesleğini de sürdürerek zeytin ve zeytinyağı üretimi yapmaya devam ediyorum. Esnaflık yapıyor olmam nedeniyle sürekli halkla iç içe olduğum, sorunlarını iyi bildiğim, halkını yakından tanıdığım, Ege’nin incisi güzel beldemiz  Küçükkuyu’da yapacağım belediye başkanlığında fark yaratmak üzere yola çıktım. Bu kararı verirken yanımda olan ve beni bu makama layık gören Küçükkuyu ‘lu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

Adaylığım geldiği takdirde sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yetkiyi ve sözü halka vererek, hemşerilerimle birlikte beldemiz için çalışacağız, birlikte yöneteceğiz“ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin yerel yönetimlerdeki başarı çıtasını daha da yükseklere çıkartmak olduğunu söyleyen Emre Bozkurt Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerden başarıyla çıkacağını kaydetti.

Küçükkuyu'ya Şampiyon geliyor

EMRE BOZKURT KİMDİR?

İzmir Saint Joseph Ortaokulu , Özel Tevfik Fikret Lisesi ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. 3 yabancı dil bilen Emre Bozkurt İyi seviyede Fransızca ve İngilizce, orta seviyede Almanca biliyor. Küçükkuyu’da Eczacı olan Emre Bozkurt evli ve iki çocuk sahibi. Eşi Seval Bozkurt da uzun süredir Altınoluk’ta eczacılık yapıyor ve çok başarılı bir siyasetçi. Cumhuriyet Halk Partisinden 27. Dönem Balıkesir 5. sıradan Milletvekili Adayı olmuştu.