Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Hiçbir güç bizim huzurumuzu bozamaz

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Hiçbir güç bizim huzurumuzu bozamaz

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 40 yıldır Maltepe’de yaşayan, Küçükyalı’da muhasebeci Mustafa olarak tanınan, Çankırılı Mustafa Esen ve ailesinin evine konuk oldu. 5 yıldır Maltepe’de kimsenin kimseye kem gözle bakmadığını ifade eden Kılıç, “Biz bu kardeşlik ortamına, birbirimize sahip çıkarsak hiçbir güç bizim huzurumuzu bozamaz” diye konuştu.

YURT Haber Merkezi

Yerel seçimlere sayılı günler kala Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, çalışmalarına Altıntepe ile Küçükyalı Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleriyle devam etti. Altıntepe Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Kılıç, yeni dönemde hayata geçireceği projelerinden bahsetti. Altıntepe Mahalle Muhtarı Turgut Pala’yı da ziyaret eden Kılıç, çalışmalarında başarılar diledi.

ÇANKIRILI AİLEYE ZİYARET

Başkan Kılıç, ev ziyaretleri kapsamında ise 40 yıldır Maltepe’de yaşayan, Küçükyalı’da muhasebeci Mustafa olarak tanınan, Çankırılı Mustafa Esen ve ailesinin evine konuk oldu. Esen ailesinin komşularının da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kılıç’a gösterilen yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. 5 yıldır Maltepe’de kimsenin kimseye kem gözle bakmadığını ifade eden Kılıç, “Biz bu kardeşlik ortamına, birbirimize sahip çıkarsak hiçbir güç bizim huzurumuzu bozamaz. Bakın kimimiz Çankırı’dan kimimiz Sivas’tan, Kimimiz Van’dan gelip burada buluşmuşuz. Maltepe’yi Maltepe yapan bu kültür kardeşliği ve hoşgörüdür. Kim nereden gelirse gelsin, neyi savunursa savunsun bizim başımızın tacıdır. Rabbim nasip eder, sizler de destek verirseniz bir dönem daha Maltepemizi hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu. Daha sonra Bağlarbaşı mahallesinde vatandaşları ziyaret eden Kılıç’a ilgi ise büyüktü.