Maltepe'de sayımlar devam ediyor! İşte son oy farkı

Maltepe'de sayımlar devam ediyor! İşte son oy farkı

Gazeteci Barış Yarkadaş, Maltepe'de devam eden oyların yeniden sayımı süreciyle ilgili son verileri paylaştı. Yarkadaş, sandıkların 403 tanesinin sayıldığını ve oy farkının İmamoğlu lehine 13 bin 500'den fazla olduğunu belirtti.

CHP 26. dönem milletvekili Barış Yarkadaş Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Maltepe'deki 1080 sandığın 403'ünün sayıldığını belirterek, ''Sayımı şu an tek bir kurul yapıyor. Bu sandığın sayımı da bitince mesaiye yarın sabaha kadar ara verilecek. 403 sandıktan, Yıldırım lehine 134 oy çıktı. Sonuçlarda hala bir değişiklik yok. İmamoğlu, 13500 oyun üzerinde fark atıyor'' dedi.

Daha önce yaptığı açıklamada Maltepe'de 2'den 12'ye çıkarılan Sandık Kurulu yeniden ikiye düşürüldüğünü duyuran Yarkadaş, ''Maltepe'de 2'den 12'ye çıkarılan Sandık Kurulu yeniden ikiye düşürüldü. İktidar bloku, belli ki sayım / döküm işleminin bitmesini istemiyor ve süreci uzatmaya çalışıyor. Saat 22.00'de sandık kurul sayısına ilişkin bir toplantı yapılacak. Sayı 7'ye çıkarılabilir'' ifadelerini kullanmıştı.