Manduz, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını verdi

Manduz, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını verdi

Polat Manduz, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını verdi

CHP Karabağlar Eski İlçe Başkanı Polat Manduz, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Düzenlediği basın açıklamasında CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’a adaylık dosyasını teslim eden Manduz, “Karabağlar’da bu yolculuğu birlikte yürüteceğiz. Öyle bir bağıracağız, öyle bir çalışacağız ki genel merkezimizin tamamı sesimizi duymak zorunda kalacak. Koşacağız, mücadele edeceğiz, bu kentin nasıl yönetileceğini herkese göstereceğiz” dedi.

"Burada önemli olan Karabağlar’daki iktidarımızı daha da güçlendirmek"

İlk açıklamayı yapan İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “Bildiğiniz gibi yerel yönetimlerde aday adaylığı süreci başladı. Polat başkanınız bu ilçede ilçe başkanlığı yapmış, emek vermiştir. Her yerde ayağının tozu vardır. İnşallah bu yeni çıktığı yolda başarılı olur. Burada önemli olan Karabağlar’daki iktidarımızı daha da güçlendirmek. Genel merkezimiz hangi adayda karar kılarsa onun arkasında birlik ve beraberlik içerisinde Karabağlar’a göz dikenlere karşı bu kaleyi daha perçinleyecek ve onlara gerekli dersi vereceğiz” dedi.

Manduz, Karabağlar Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını verdi

"Dayatma olmayacak, korku olmayacak"

Gençlerin yoğun katılımı ile basın açıklaması yapan Manduz ise, “Bugün ki planımız sadece adaylık dosyamızı vermekti. Biz asıl açıklamamızı ve projelerimizi anlatacağımız asıl toplantıyı ayın 27’sinde yapacağız. Buradan herkese duyuruyoruz. Özellikle siz gençlerimizden ricam, daha önce yaptığımız çalışmalardan da yola çıkarak, birlikte bu meşaleyi yürüteceğiz. Bizim yolumuz sadece gönüllülük üzerine. Dayatma olmayacak, korku olmayacak. Bizimle yan yana yürüyenler asla ve asla AKP’den korktukları kadar bizim içinizde korkmayacaklar” şeklinde konuşmasına giriş yaptı.

"Benim gönlüm ön seçimden yanaydı"

Ön seçimden yana olduğunu dile getiren Manduz, “Ön seçim yok. Burada bunun altını çizerek söylüyorum; benim gönlüm ön seçimden yanaydı. Örgüt kendi kararını versin. Örgüt, genel başkanını seçiyor, parti meclisini seçiyor ama halkın oylarıyla başa gelecek olan belediye başkanını seçemiyor. İşte burada bir haksızlık var” dedi.

Polat Manduz, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı:“Karabağlar’da bu yolculuğu birlikte yürüteceğiz. Öyle bir bağıracağız, öyle bir çalışacağız ki genel merkezimizin tamamı sesimizi duymak zorunda kalacak. Koşacağız, mücadele edeceğiz, bu kentin nasıl yönetileceğini herkese göstereceğiz.”

egeninsesi