Mansur Yavaş: Şikayet eden kişi çocuk istismarından yargılanıyor

Mansur Yavaş: Şikayet eden kişi çocuk istismarından yargılanıyor

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, kendisine yöneltilen 'sahte senetle 600 bin doları icrada tahsil etmeye çalışmak' suçlamasına yönelik açıklama yaptı.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Mansur Yavaş'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Gerek haberi yapan gazete, gerekse kasıtlı olarak yargıyı etkilemeye çalışan rakibim Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik ile ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Çeşitli yalanlarla gerçeğin önüne geçilmeye çalışıldı. Seçmen karşısında itibarımın düşürülmesi hedeflendi. Ankaralı kimliğimden rahatsız olunca Makedon olduğum iddia edildi. PKK ile ittifak yaptığımız gibi alçakça bir iftira atıldı. Bu kadar yalan ve iftiraya rağmen anketlerde fark kapatılamayınca bu yalana başvurdular. Bir suçun mağdurunu suçlu ilan etmek hangi çirkef zihniyetin ürünüdür?

'ŞİKAYETTE BULUNAN KİŞİNİN ŞİZOFREN RAPORU VAR'

Şikayette bulunan kişi şantajdan hapis cezasına çarptılmış. Bu şahıs çocuk istismarından yargılanıyor, aynı zamanda şizofren raporu var.

FETÖ İMASI

Soruşturmayı yürüten savcının KPSS soruşturmasında adı geçiyor. Bu tatiklerin nereden alındığı konusunda fikir veriyor.

Bir türlü mal beyanında bulunamamak ve seçim telaşı birleşince böyle bir kampanyaya ihtiyaç duyulmuştur. Sanılmasın ki köşeye çekileceğiz.

ÖZHASEKİ'NİN O SÖZLERİNİ HATIRLATTI

FETÖ'ye yardım ve yataklıktan çoktan yargı önünde olması gereken, teröristi "gerilla" diyerek öven, "Niye öldükleri belli değil" diyerek şehitlerimizin şehadetlerini küçümseyen ve ısrarla mal beyanı vermeyen birisi için Ankara'nın feda edilemeyeceğini en iyi Ankaralılar bilir.

Anket sonuçlarından ve sahada bize gösterilen ilgiden rahatsız olanlar, bütün kutsallarını unutup her türlü ayak oyunu yapacak kadar gözlerini karartmış olabilirler. Bana seçimi kaybettirmek için bir suçlunun sokakta gezmesi hiç vicdanınızı sızlatmayacak mı? Bu çukur siyasetine Ankaralı seçmen gereken cevabı verecektir.