Mansur Yavaş’tan provokasyon uyarısı

Mansur Yavaş’tan provokasyon uyarısı

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş, kendisi hakkında olumsuz algılanabilecek bir takım duvar yazıları hakkında seçmenleri uyardı.

Anketlerde Cumhur İttifakı adayı Mehmet Özhaseki’den önde görünen Millet İttifakı’nın adayı Mansur Yavaş bazı provokasyonlarla karşı karşıya olduğunu, 2014 seçimlerinde de benzer durumlarla karşılaştığını söyledi.

Kısa süre önce bazı provokasyonlara girişileceğini öğrendiğini belirten Yavaş, ‘Yavaş Yavaş Ankara’ sloganın ve bu yöndeki seçim afişlerinin farklı anlamlara gelecek biçimde değiştirilip ana güzergahlara, köprü altlarına ve duvarlara yazıldığına dikkat çekti.

Bir köprü altında fotoğrafını çektiği, ‘Yavaş yavaş Devrim’ ve ‘Devrim Ankara’dan başlayacak’ şeklindeki duvar yazılarını sosyal medya hesabından da paylaşan Yavaş, ‘Ankara'da her seçimde yaşanan geleneksel kışkırtmalar başladı. Bizim ittifakımız önce Hakk'la sonra halkla. Ankara bu yalanları yemez. Bu telaş çaresizliğin göstergesi. 1 Nisan'da Ankara'ya huzur ve bereket gelecek’ dedi.

CHP’Lİ VEKİLLER DE DESTEK VERDİ

Öte yandan duvar yazıları hakkında CHP’li milletvekilleri de açıklamalarda bulundu.