Mehmet Metiner, İmamoğlu'ndan özür diledi

Mehmet Metiner, İmamoğlu'ndan özür diledi

Mehmet Metiner, katıldığı programda Ekrem İmamoğlu'na ait olduğunu söylediği sözleri Melih Gökçek'in kullandığının ortaya çıkması üzerine özür diledi.

AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Haber Global'de katıldığı bir programda söyledikleri ile gündeme gelmişti. 

Metiner, programda Ekrem İmamoğlu'na ait olduğunu söylediği sözleri Melih Gökçek'in kullandığının ortaya çıkması üzerine özür diledi. 

Mehmet Metiner, programda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettirilen Melih Gökçek'in 2011 yılında FETÖ ile ilgili attığı bir Tweet'i, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu yazmış gibi okuyarak, İmamoğlu'na yüklendi.

Metiner, Gökçek'in, "Terbiyeni takın. Fethullah Gülen’e FETÖ diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile"mesajını, İmamoğlu'nun attığını sanarak, "Bunu CHP İstanbul adayı diyor. Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor" dedi.

Mehmet  Metiner'in paylaşımı şöyle oldu:

CHP adayına ait olmadığını sonradan öğrendiğim o tweet üzerinden yaptığım eleştiriden dolayı kamuoyundan özür dilerim. Biz yanlışlığımızı gördüğümüzde özür dileyecek kadar erdem sahibiyiz. CHP adayı gibi değiliz hamdolsun.

Mehmet Metiner, İmamoğlu'ndan özür diledi