Melih Gökçek görevi devretti

Melih Gökçek görevi devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil 6 AKP'li belediye başkanını istifasını istediği iddia edildi. Gökçek twitter'dan ayetli mesajlar paylaştı. Gökçek'in ayetli mesajları paylaşmadan önce uzun süre tweet atmaması da dikkatlerden kaçmadı. Gökçek Avrupa Kentler Birliği Başkanlığı'nı devrettiğini de duyurdu

Kanal D Haber’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 belediye başkanının istifasını istediği iddia edildi. Bu iddianın ardından gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e çevrilirken, Gökçek’in gece saatlerinde paylaştığı “Günün Ayeti” tweeti akıllara ‘tehdit mi ediyor’ sorusunu getirirken Gökçek bir ayetli tweet daha attı. Gökçek bu tweeti'nde de 'Müminler ancak kardeştirler' Hurucat 10 ayetini paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettirilen Kadir Topbaş da istifasının ardından 'kendisini İslama hizmete adayacağı'nı açıklamıştı. Gökçek de istifanın ardından "İstanbul hayatıydı... İstanbul'un her yerinde hizmeti var... İstifa kendi takdiri... Türkiye seni hayırla yad edecektir, yol arkadaşımız..." ifadelerini kullanmıştı.

GÖKÇEK'TEN MANİDAR PAYLAŞIM

Melih Gökçek, bir başka paylaşımında ise Avrupa Kentler Birliği Başkanlığı'nı Kharkiv Belediye Başkanı'na devrettiğini, onun da kendisini ziyarete geldiğini duyurdu. Gökçek şu ifadeleri kullandı:

İKİ DÖNEM AVRUPA ÖDÜLÜ KAZANAN KENTLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI YAPTIM...
GÖREVİ KHARKİV BEL.BŞK.'NA DEVRETTİM.
BUGÜN ZİYARETİME GELDİLER...

GÖKÇEK'İN AYETLİ TWEETLERİ ŞU ŞEKİLDE:

ERDOĞAN'IN İSTİFASINI İSTEDİĞİ 5 BELEDİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, istifası istediği koltuklar olarak; Ankara (Melih Gökçek), Bursa (Recep Altepe), Balıkesir (Ahmet Edip Uğur), Uşak (Nurullah Cahan), Niğde (Faruk Akdoğan) ve Nevşehir Belediye Başkanlarını (Hasan Ünver) işaret etti.