MHP, Buca ve Torbalı ilçe yönetimlerini feshetti

MHP, Buca ve Torbalı ilçe yönetimlerini feshetti

MHP'de, Buca ve Torbalı ilçe yönetimleri feshedildi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Genel Merkez Başkanlık Divanı'nın dün itibarıyla İzmir’de bazı teşkilat kararlarını uygulamaya koyduğunu, buna göre Buca ve Torbalı İlçe Yönetim Kurulunun, parti tüzüğünün 34. maddesine göre feshedildiğini bildirdi.
Buca teşkilatının yeniden oluşturulması için Bekir Arnavut'un, Torbalı için Günay Kalender'in görevlendirildiğini açıklayan Karataş, 22 Şubat'ta istifa sonucu boşalan Bayraklı teşkilatının ise İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aydın başkanlığında yeniden yapılandırıldığını ifade etti.
Karataş, Kemalpaşa ilçe teşkilatı yönetiminde de bazı partililerin seçimlerde aday olması nedeniyle boşluklar oluştuğunu, yönetimi yeniden oluşturmak için ilçe başkanı Mustafa Gözütok'un ilçe başkanı olarak yeniden atandığını duyurdu.
Münfesih durumdaki Bayındır ve Narlıdere ilçe teşkilatlarına yeniden atama yapıldığını bildiren Karataş, Bayındır’a Hüseyin Karakaya, Narlıdere ilçe başkanlığına Metin Keskin'in atandığını kaydetti.