MHP İlçe Başkanı ağır konuştu: Daha düne kadar...

MHP İlçe Başkanı ağır konuştu: Daha düne kadar...

MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, Beylikdüzü'ndeki AKP'li siyasetçilere fena yüklendi : "FETÖ ile işbirliği yapan daha düne kadar siz değil misiniz? " diye sordu.

Beylikdüzü'ndeki siyasi seviyeyi AKP'li yerel siyasetçilerin katlettiğine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programıyla ilgili iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

İlçedeki yerel siyaset seviyesinin her geçen gün daha da  düştüğüne vurgu yapan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, yereldeki AKP'li siyasetçilerin devlet kurumlarını baskıyla elinde tutmaya çalıştığının altını çizdi, kentteki AKP'li siyasetçilerin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yol haritasını izlememekle itham etti.

İnternetteki kişisel Facebook hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulunan MHP'li İlçe Başkanı Aydın, şahsı ve yönetim kurulu üyeleri adına aşağıdaki açıklamaları yaptı. Aydın'ın açıklamalarına ilçedeki tüm muhtarları temsilen Beylikdüzü Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Pinazoğlu'nun yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşlar da yorumlarıyla destek verdi. İşte o açıklamanın tam metni:    

"BEYLİKDÜZÜ'NDE SİYASİ SEVİYEYİ KATLEDEN AKP'YE Ramazan ayı münasebetiyle Beylikdüzünün her mahallesinde vermiş olduğumuz iftar yemeklerinin finansını bir takım ne idüğü belirsiz soytarılar serserilerin ithamlarıyla sanki tarafımızdan değil de başka yerlerden sağlanmış gibi algı oluşturulması öncelikle Partimize ve şahsıma karşı bu alçakça tutumun içine girenlere diyorum ki yemek firması orada durmaktadır faturası onlarda da mevcuttur bizde de ve bu yemekleri finansını temin ettiğimiz yönetim kurulu üyelerim adına: -ey dey..s öyle bir tokat yersin ki aklın başına gelince vah dersin..! Barzani'yle gurur duyan da, Kıbrıs meselesinde cennet mekan Rauf Denktaş Beyi yanlızlaştıran da FETÖ ile iş birliği yapan da daha düne kadar sizler değil misiniz? Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan bile bizim Bilge Liderimiz Sayın Büyüğümüz Devlet Bahçeli beyin yol haritasını izlerken sizin derdiniz nedir? Yoksa daha evvelinden içinde bulunduğunuz oluşumların bugün tutuklanıyor olmasını bize mal edip kin mi kusuyorsunuz.. Beylikdüzü ilçe olduğundan beri tüm siyasi partiler nezaket içersinde bir seviye ile siyasi yol haritası izlemiş bunu da başaran öncelikle biz Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. 2009-20014 arasında yerelde meclis üyelerimizle birlikte belediyede yapıcı bir muhalefet izleyen vatandaşın lehine olan herşeye destek olan, hiçbir ranta geçit vermeyen, sizin döneminizde belediyede dönen rüşvetler ulusal basına kadar çıkarken bir yerel basın bile MHP ve Meclis üyeleri hakkında aleyhte tek satır bile yazmamıştır. Ama ilçesindeki tüm devlet kurumlarını baskıyla elinde tutmaya çalışan Beylikdüzünde AK Parti'de başka bir dönem de olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanı bile mental ağırlığı olduğunu beyan edip aslında mevcut yöneticilerinin başarısız olduğunu beyan edip yerel de eminizki sen ve senin gibilerini kast etmiştir. Beylikdüzü satında her Ak Parti yöneticisinin bir diğer kendi yöneticisine küfür etmesi elbette sizlerin mesul ve tahammülüdür.. Beylikdüzü'nde oluşturmuş olduğunuz algı ne yazık ki Sayın Cumhurbaşkanı'nın yol haritası olmadığı pek aşikarken eminim ki parti içinde üst organlarınız yakın tarihte sizinle alakalı gerekeni yapacaktır. Siyasetten sosyal hayattan toplumdan uzak bir dönem ve tavır izleyen AK Parti kurum atamalarınındaki rüşvetlerle, kendi içlerindeki oligarşik savaşlarla, siyasetin Beylikdüzünde yüz karası olmuşlardır. Bir kimse, bir müminde olmayan bir şeyi ona isnat ederse (iftira ederse), yaptığı iftiranın cezasını çekmeden Allah Teâlâ onu koyduğu cehennemden çıkarmaz.” (Ebu Davud, Akdiye, 14; İbn Mace, Eşribe,4)