MHP: Ülkücüler Alper Taş'a, Tunç Soyer'e mi oy verecek?

MHP: Ülkücüler Alper Taş'a, Tunç Soyer'e mi oy verecek?

"Ülkücü kardeşlerim CHP'ye oy verecek" diyen Kılıçdaroğlu'na MHP'den yanıt: Bir ülkücü, CHP listelerinden seçime giren HDP’li belediye meclis üyesi adaylarına mı oy verecektir?

MHP'den Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Ülkücü kardeşlerim CHP’ye oy verecek” iddiasına yanıt: “Panik hâliyle ne söylediğini pek bilememektedir.”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun dün bir televizyon kanalında yaptığı, “AK Partili kardeşlerim, ülkücü kardeşlerim oy verecek. Sonuçta bizim adaylarımızın lehine her görüşten insanların oy vermesini istiyoruz” açıklamasına MHP Genel Merkezi’nden tepki geldi. Genel Sekreter İsmet Büyükataman imzası ile yapılan açıklamada, “31 Mart akşamı sandıktan çıkacak olan sonucu şimdiden gören Kılıçdaroğlu ve avanesi bu panik hâliyle ne söylediğini pek bilememektedir” denildi. Ülkücülerin Alper Taş ve Tunç Soyer gibi adaylara oy vermeyeceğini söyleyen Büyükataman’ın açıklamasında, “Bir ülkücü, CHP listelerinden seçime giren HDP’li belediye meclis üyesi adaylarına mı oy verecektir?” denildi. (Duvar)