Prof. Dr. Kocasakal’ın CHP liderliğine adaylığının açıklanması: Biraz ciddiyet lütfen!

Prof. Dr. Kocasakal’ın CHP liderliğine adaylığının açıklanması: Biraz ciddiyet lütfen!

CHP’de İstanbul sürprizinden sonra kulislere yansıyan son sürpriz haber, Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal’ın CHP Genel Başkanlığına adaylığının açıklanması oldu. Haberin kaynağı ise Av. İsmail Altay. Kocasakal’ın bu açıklama karşısında suskun kalamayacağı belirtildi. İşte detayları…

Kulislerden son sürpriz haber, Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal’ın CHP Genel Başkanlığına adaylığının açıklanması oldu. Haberin kaynağı ise eski İstanbul Barosu yönetim kurulu üyesi Avukat İsmail Altay. Bu konunun üçüncü şahısların açıklayacağı bir karar ya da bilgi bile olamayacağı kaydedilirken, Kocasakal’ın bu açıklama karşısında suskun kalamayacağına yer verildi.

Yurt Gazetesi Ankara Gündemi köşesinde, İstanbul İl Başkanlığı seçimindeki sürprizden sonra ikinci sürpriz olayın, bu açıklama olduğu kaydedildi. Yazıda, şöyle denildi:

‘BİRAZ CİDDİYET LÜTFEN’

“Kulislerden son sürpriz haber, Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal’ın CHP Genel Başkanlığına aday olacağının açıklanması oldu.

Haberin kaynağı eski İstanbul Barosu yönetim kurulu üyesi Av. İsmail Altay.

İstanbul İl Başkanlığı seçimindeki sürprizden sonra ikinci sürpriz olay da bu açıklama oldu.

Kocasakal bu açıklama karşısında suskun kalamaz.

Çünkü bu konu üçüncü şahısların açıklayacağı bir karar hatta bilgi bile olamaz…

Sadece temenni olur…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da sık sık ifade ettiği gibi aday olmak, demokratik hak…

Ama...

Biraz ciddiyet lütfen!”

BUGÜN AÇIKLAR MI?

İstanbul Barosu Başkanlığı eski yönetim kurulu üyesi avukat İsmail Altay, sosyal medya hesabından, İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal'ın, 17 Ocak Çarşamba günü CHP Genel Başkanlığına adaylığını kamuoyuna açıklayacağını belirtmişti.