Millet İttifakı 'seçim ordusu' kuruyor!

Millet İttifakı 'seçim ordusu' kuruyor!

Türkiye 24 Haziran seçimlerine giderken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İyi Parti, Saadet Partisi (SP) ve Demokrat Parti'den (DP) oluşan Millet İttifakı seçim güvenliği için ‘kırmızı alarm’ verdi. Millet İttifakı halkın oylarını çaldırmamak için 'seçim ordusu' kuruyor.

Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bugün saat: 14:00'te,  İYİ Parti Genel Merkezi'nde biraraya gelerek ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.  

Millet İttifakı'nın "Seçim Güvenliği"nden sorumlu Genel Başkan Yardımcıları İyi Parti Genel Merkezi'nde toplantı yapacak.

Toplantıda yüzbinlerce kişinin sandık eğitimi ve onbinlerce avukatla oluşturulacak  seçim güvenliği ordusunun ayrıntıları paylaşılacak.

CHP ÇALIŞMAYA BAŞLADI

CHP Parti Meclisi Üyesi Teğmen Mehmet Ali Çelebi önderliğinde kurulan "Sandık Gücü" ilk olarak kritik bölgelerdeki 30 bin sandıkta güvenliği korumak için Nisan ayında harekete geçti. www.sandikgucu.com sitesinde kritik sandıklar için geri sayım başlatıldı. 30 bin sandığı korumak için görev yapacak 100 bin üye aranıyor. Projenin hedefi ise seçimlere kadar 1 milyon sandık müşahitine erişmek.