Milli Görüş, Erdoğan-Gül kavgasında kimden yana?

Milli Görüş, Erdoğan-Gül kavgasında kimden yana?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) Ocak ayı Bölge ve Şube Başkanları Toplantısı’nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün KHK tepkisine karşılık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yanıt vermesiyle başlayan tartışmaya değinen Temel Karamollaoğlu, Gül’ü işaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Hükümet bir bardak suda fırtına koparıyor. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül iki kelime edince yer yerinden oynadı. ‘Biz bildiğimizden şaşmayız’ diyorlar. Yaptığınız çalışmalar artık yamalı bohça gibi oldu. Muhalefeti dinlemiyorsunuz. Arkadaşlarımızı sevdiğimiz için gerçekleri ve doğruyu söyleyip, uyarıda bulunuyoruz. Ancak kimseyi dinlemiyorlar. Ülkemizde adalete güven bırakmadılar. Zamanında FETÖ’yü bu ülkenin referansı haline getirdiler. Bu yöntemlerle ülke yönetilemez. Bu arkadaşlar istişare nedir bilmiyor. İstişareyi yapmayı unuttular. Bugün Anayasa Mahkemesi varlığı, yokluğu belli değil. Anayasa Mahkemesi anayasa ihlallerini yok saymamalıdır” şeklinde konuştu.